Man of Medan: Οι δημιουργοί του Until Dawn επιστρέφουν με μια ανθολογία horror τίτλων

Δείτε το πρώτο trailer του νέου τους project
21 Αυγούστου 2018 10:55
Man of Medan: Οι δημιουργοί του Until Dawn επιστρέφουν με μια ανθολογία horror τίτλων

Στη σκηνή της Gamescom 2018 παρευρέθηκε η Supermassive Games για να ανακοινώσει το επόμενο της project. Σκοπός των δημιουργών του Until Dawn, όπως φαίνεται, είναι να γίνουν παραμυθάδες του τρόμου, αφού ανακοίνωσαν τη The Dark Pictures Anthology, μια σειρά που θα αποτελείται από κινηματογραφικά horror αυτοτελή παιχνίδια. Το πρώτο από αυτά ονομάζεται Man of Medan και μας μεταφέρει στον Νότιο Ειρηνικό, εκεί όπου μια παρέα νεαρών Αμερικανών ταξιδεύει με βάρκα, κάνοντας καταδύσεις για να βρει ένα ναυάγιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. 

Πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι το ταξίδι της ζωής τους δεν είναι αυτό που περίμεναν, καθώς βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα πλοίο-φάντασμα! Δείτε το trailer και τα πρώτα screenshots του Man of Medan:

Όσον αφορά τη δομή της Dark Pictures Anthology αυτή θα δίνει την ευκαιρία στη Supermassive να διηγείται κάθε φορά μια νέα ιστορία, με νέους χαρακτήρες και καινούργιο setting. Θα της επιτρέψει επίσης να κινείται σε πολλές υποκατηγηγορίες του horror genre, με τους δημιουργούς να λένε πως έχουν αναγνωρίσει 39 sub-genres που θα ήθελαν να εξερευνήσουν σε μελλοντικούς τίτλους.

To The Dark Pictures Anthology: Man of Medan θα κυκλοφορήσει το 2019 στα PS4, Xbox One και PC.