Φήμη: Το New Super Mario Bros. U έρχεται στο Nintendo Switch;

Συνεχίζονται τα ports από το Wii U;
19 Αυγούστου 2018 13:24
Φήμη: Το New Super Mario Bros. U έρχεται στο Nintendo Switch;

Μετά τα Captain Toad’s Treasure Tracker και Mario Kart 8, τα ports παιχνιδιών του Wii U στο Nintendo Switch φαίνεται πως θα συνεχιστούν. Συγκεκριμένα, ο αρκετά έμπιστος Liam Robertson, ο οποίος ευθύνεται για αρκετά leaks που αποδείχθηκαν αληθινά, έρχεται τώρα με μια νέα φήμη. Πιο αναλυτικά, ο Robertson αναφέρει πως το τελευταίο 2D κεφάλαιο της Super Mario σειράς, το New Super Mario Bros. U, θα μεταφερθεί και στο Nintendo Switch.

Επισημαίνεται πως η φημολογία ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν την E3 2018, με μια πηγή από την Nintendo of Europe. Το νέο πακέτο είναι πιθανό πως θα λέγεται New Super Mario Bros. U Deluxe και θα περιλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι, όσο και το New Super Luigi U add-on. Παράλληλα, η έκδοση θα έχει και τα bonus videos της Nintendo Selects έκδοσης, ενώ ενδέχεται να υπάρχει και εξ’ ολοκλήρου νέο περιεχόμενο.

Για την ώρα είναι αβέβαιο πότε η Nintendo σκοπεύει να αποκαλύψει επίσημα και να κυκλοφορήσει το εν λόγω port. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.