Ο Master Chief θα είναι κεντρικός χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς του Spielberg

Νέες πληροφορίες για την μεγάλη σειρά του Showtime
09 Αυγούστου 2018 09:22
Ο Master Chief θα είναι κεντρικός χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς του Spielberg

Νέες πληροφορίες για την επερχόμενο Halo σειρά που ετοιμάζει το Showtime και ο Steven Spielberg ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο President of Programming του Showtime, Gary Levine, μίλησε στο IGN και αποκάλυψε αρκετά νέα στοιχεία.

Αρχικά μαθαίνουμε πως η σειρά είναι μια τεράστια προσπάθεια από το στούντιο και θα λαμβάνει χώρα σε πολλαπλές τοποθεσίες σε εξωγήινους πλανήτες. Η ομάδα παραγωγής του δικτύου θέλει η προβολή της να ξεκινήσει το 2020. Ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που αποκάλυψε ο Levine είναι ότι ο Master Chief θα είναι ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της σειράς.

Παράλληλα, ο Levine και ο CEO του Showtime, David Nevins, αρνήθηκαν να συγκρίνουν το Halo ως την δική τους απόπειρα να αντιγράψουν την επιτυχία του Game of Thrones. Συγκεκριμένα, ο Nevins επισήμανε:

Είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος, είναι φουτουριστικό, είναι science fiction στο διάστημα και όχι fantasy. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ετοιμάσουμε το σενάριο, αλλά αισθανθήκαμε ότι είχαμε κάτι που ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και που άφηνε την αίσθηση ότι ανήκε στο Showtime από την άποψη του βάθους των χαρακτήρων του. Θα είναι μια μεγάλη σειρά.

Ο Levine πρόσθεσε:

Κάναμε μια συνειδητή επιλογή να προσλάβουμε έναν συγγραφέα που δεν είναι γνωστός για sci-fi και δεν είναι γνωστός για μεγάλες ταινίες μάχης, γιατί αυτό είναι ήδη εδραιωμένο στο Halo franchise και θα το τιμήσουμε αυτό, αλλά θέλαμε επίσης να διασφαλίσουμε ότι παίρναμε κάτω από την τρομερή πανοπλία των Spartans και πραγματικά διεισδύουμε στο δράμα της ομάδας, έτσι όπως αισθάνθηκε ότι ανήκε στο Showtime. Όπως είπε ο David, οι ελπίδες και τα όνειρά μας είναι ότι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τους οπαδούς του Halo και θα κινήσει επίσης και το ενδιαφέρον των θεατών του Showtime.

Ο Kyle Killen (Awake) θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός, με τον σκηνοθέτη Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) να έχει αναλάβει πολλά επεισόδια από την πρώτη σεζόν. Η παραγωγή της σειράς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά ο Nevins επιβεβαίωσε ότι έχει διαβάσει το σενάριο και θεωρεί ότι ο Killen δημιούργησε ένα "λαμπρό κόσμο" που θα τοποθετήσει το Halo ως την "πιο φιλόδοξη σειρά" που έχει δημιουργήσει ποτέ το Showtime.