Το Forza Horizon 4 δεν θα έχει loot boxes

Αφαιρούνται και από το Forza Motorsport 7
29 Ιουλίου 2018 11:58
Το Forza Horizon 4 δεν θα έχει loot boxes

Μετά το Middle-earth: Shadow of War και το Forza Motorsport 7 ετοιμάζεται να αφήσει στο παρελθόν τα loot boxes. Συγκεκριμένα, η περίπτωση του driving τίτλου ήταν ιδιάζουσα, αφού ποτέ η Microsoft και η Turn 10 Studios δεν χρέωσαν κανονικά χρήματα για τα κιβώτια. Ωστόσο, η ενσωμάτωση του τυχαίου αυτού μηχανισμού για απόκτηση αντικειμένων έκανε το παιχνίδι χειρότερο, όπως τόνισε ομόφωνα η Forza κοινότητα. Η Turn 10 ανακοίνωσε, λοιπόν, πως έχει ακούσει το feedback και ετοιμάζεται να αφιερώσει εξολοκλήρου τα loot boxes από το Forza Motorsport 7. Παράλληλα, το Forza Horizon 4 εξαρχής θα είναι ‘καθαρό’ και οι παίκτες θα μπορούν να αποφασίσουν τι θα αγοράσουν, χωρίς να εμπλέκεται ο παράγοντας της τύχης στην εξίσωση.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την δημοσίευση της ομάδας.

Ένας σημαντικός τομέας συζήτησης για την ομάδα ήταν τα prize crates. Ενώ ποτέ δεν έχουμε χρεώσει χρήματα για τα prize crates στο Forza Motorsport 7, η παρουσία τους στο παιχνίδι εξακολουθεί να αποτελεί πηγή διαμάχης για την κοινότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία του feedback τονίζει ότι αυτό το σύστημα μοιάζει εκτός τόπου στο παιχνίδι. Μετά από προσεκτική εξέταση, αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε τελείως τα prize crates από το Forza Motorsport 7. Ομοίως, τα paid tokens – τα οποία ήταν μέρος των προηγούμενων παιχνιδιών Forza - δεν θα υπάρχουν ούτε στο Forza Motorsport 7 ούτε στο Forza Horizon 4.

Στη συνέχεια η ομάδα τόνισε πως ήδη έχει κάνει τα πρώτα βήματα για την αφαίρεση των loot boxes και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το χειμώνα.

Λόγω της πολυπλοκότητας της αφαίρεσης των prize crates από το παιχνίδι - διατηρώντας παράλληλα πρόσβαση στα Driver Gear, Mods και Badges - αναμένουμε ότι αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το χειμώνα. Ξεκινώντας από αυτό το μήνα, έχουμε κάνει ήδη βήματα προς την επίτευξη του στόχου αυτού, ξεκινώντας πρώτα από το ξεκλείδωμα περισσότερων από 100 προηγουμένως κλειδωμένων "αποκλειστικών" αυτοκινήτων και δεύτερον, αφαιρώντας εντελώς τα αυτοκίνητα από τα prize crates του παιχνιδιού. Η τρέχουσα σύνθεση των prize crates δεν προσφέρει κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προσφέρει μόνο Driver Gear, Mods και Badges. Αυτά τα κιβώτια θα παραμείνουν προσωρινά στο παιχνίδι μέχρι να αφαιρεθούν και αυτά εξ’ ολοκλήρου.

Το Forza Motorsport 7 είναι ήδη διαθέσιμο για τα Xbox One και Windows 10, ενώ το Forza Horizon 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τις ίδιες πλατφόρμες στις 2 Οκτωβρίου του 2018.