Το H1Z1: Battle Royale φεύγει από open beta στο PS4

Κανονική κυκλοφορία στις αρχές του Αυγούστου
28 Ιουλίου 2018 10:32
Το H1Z1: Battle Royale φεύγει από open beta στο PS4

Η original Battle Royale εμπειρία όπως την αποκαλεί η Daybreak Games ή το H1Z1: Battle Royale όπως είναι το κανονικό του όνομα, ετοιμάζεται επιτέλους να αφήσει πίσω του το beta στάδιο. Συγκεκριμένα, η έκδοση του PS4 που βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο εδώ και αρκετό καιρό θα κυκλοφορήσει πλήρως στις αρχές του Αυγούστου. Φυσικά, η αλλαγή αυτή θα φέρει και πολλές βελτιώσεις και προσθήκες στο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ένα νέο όχημα και μερικά νέα όπλα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες προσθήκες πατώντας εδώ.

Παράλληλα, η Daybreak Games ανακοίνωσε το Battle Pass Season 1 που θα επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν νέο περιεχόμενο ολοκληρώνοντας αποστολές. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχουν και δύο launch bundles, το Hardline Deluxe Bundle ($34.99) και το Viber Starter Bundle ($4.99) για να έχετε περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης του χαρακτήρα σας πριν ξεκινήσετε τον αγώνα της επιβίωσης.

Το H1Z1: Battle Royal είναι διαθέσιμο ήδη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θα φύγει από το open beta στάδιο στο PS4 στις 7 Αυγούστου.