Η Konami ακυρώνει ένα fan remake του P.T.

Όμως προσφέρει ως αντάλλαγμα πρακτική για τον δημιουργό του
13 Ιουλίου 2018 22:57
Η Konami ακυρώνει ένα fan remake του P.T.

Πριν μερικές εβδομάδες σας μεταφέραμε την προσπάθεια του νεαρού "Qimsar" να επαναδημιουργήσει το P.T. από την αρχή στην Unreal Engine. Ο δεκαεπτάχρονος βρισκόταν σε πολύ καλό στάδιο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, όμως, αυτό σταματά εδώ. Η Konami επικοινώνησε με τον νεαρό και "έκλεισε" το project. Ως αντάλλαγμα προσφέρει πρακτική σε αυτόν έτσι ώστε να κάνει διάφορα πράγματα στην Konami EU, US και JP. Σύμφωνα με τον Qimsar το project ήταν σχεδόν έτοιμο και το μόνο που χρειαζόταν ήταν μερικές προσθήκες ακόμη. Για όλα αυτά, ο δεκαεπτάχρονος δήλωσε τα εξής:

Αναρωτήθηκα γιατί ήταν το δικό μου Remake που κατέβηκε και όχι τα δεκάδες που δεν κατάφεραν ποτέ να ολοκληρωθούν. Ίσως ήταν επειδή ήμουν τόσο κοντά στο να το ολοκληρώσω; Ίσως ήταν επειδή έγινε αρκετά γρήγορα δημοφιλές (επίσης, το Polygon και κάθε άλλο gaming δημοσιογραφικό μέσο δεν με ρώτησε ποτέ για την άδεια μου έτσι ώστε να γράψουν για εμένα και το remake μου αλλά δεν με νοιάζει, σας συγχωρώ όλους και ότι έγινε έγινε). Ωστόσο, συνειδητοποιώ ότι θα έπρεπε πραγματικά να είμαι ευγνώμων που το δικό μου remake επιλέχθηκε για να κατέβει γιατί αν ήταν κάποιου άλλου τότε θα ήμουν ακόμη αραχτός στο σπίτι χωρίς να έχω ιδέα τι να κάνω στο μέλλον και τι όχι, αλλά ακόμη και αν εξακολουθεί να είναι ατυχές το γεγονός ότι το δικό μου ήταν τόσο κοντά στο να ολοκληρωθεί μου έδωσε μία πραγματικά φοβερή ευκαιρία.

Από ότι φαίνεται ο νεαρός παρά το κατέβασμα της προσπάθειας του από το Remake του P.T. είναι αρκετά ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του προσφέρει η Konami.

Tags: