Call of Duty: Black Ops 4 | Ναι, θα διεξαχθεί Closed Beta

Και η εταιρία αποκάλυψε τις ημερομηνίες
13 Ιουλίου 2018 16:48
Call of Duty: Black Ops 4 | Ναι, θα διεξαχθεί Closed Beta

Μια πολύτιμη ευκαιρία δίνει η Treyarch σε όσους έχουν προβεί στην προ-παραγγελία του Call of Duty: Black Ops 4. Η Activision ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα διεξάγει μία private beta σε όσους έχουν ήδη κάνει pre-order το παιχνίδι. Η Beta θα ξεκινήσει από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου στο PS4 και από τις 10 μέχρι και τις 13/08 στα PS4 και Xbox One. Για το PC θα υπάρξουν δύο μορφές beta. Στις 10 Αυγούστου θα ξεκινήσει η "Early Access Beta" και στις 11 η open beta, όπου εδώ θα μπορείτε να εισέλθετε όλοι. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο στο PC σας είναι το Battle.net.

Τέλος, αν θυμάστε το νέο κεφάλαιο της σειράς θα φέρει το "Blackout", το δικό του Battle Royale Mode. Επειδή το ενδιαφέρον της κοινότητας για το εν λόγω χαρακτηριστικό έχει αυξηθεί κατά πολύ, στις αρχές Σεπτεμβρίου η ομάδα ανάπτυξης θα διεξάγει ακόμη μία beta για το νέο mode, χωρίς όμως να μοιραστεί ημερομηνίες και πλατφόρμες. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι PS4 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και πάλι νωρίτερα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Black Ops 4 κυκλοφορεί στις 12 Οκτωβρίου σε όλες τις προαναφερθείσες πλατφόρμες.