EA αγόρασε το νέο στούντιο του συνιδρυτή της Bungie

Η Industrial Toys έρχεται να πλαισιώσει τα στούντιο της εταιρίας
10 Ιουλίου 2018 12:58
EA αγόρασε το νέο στούντιο του συνιδρυτή της Bungie

Η Electronic Arts ανακοίνωσε την εξαγορά της Industrial Toys για να πλαισιώσει τις ομάδες της παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα στούντιο 14 ατόμων που ιδρύθηκε το 2012 από τους Alex Seropian, Tim Harris και Brent Pease. Ο Seropian είναι ο CEO της εταιρία και είναι γνωστός στην βιομηχανίας ως συνιδρυτής της Bungie και ως βασικός συντελεστής στην δημιουργία του Halo.

H υπεύθυνη των στούντιο της EA παγκοσμίως, Samantha Ryan, δήλωσε:

Η δημιουργία πρωτοποριακών παιχνιδιών χρειάζεται παθιασμένους developers και απίστευτη δημιουργικότητα. Κάθε φορά που δουλεύουμε με την ομάδα Industrial Toys, εμπνεόμαστε από τη μοναδική τους προσέγγιση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους προσφέρουμε να ενταχθούν στην οργάνωση των στούντιό μας, εξακολουθώντας να κυνηγούν νέες ιδέες, με στόχο να φέρουν εκπληκτικά νέα παιχνίδια στους παίκτες μας.

Μέχρι στιγμή η Industrial Toys έχει φέρει στην αγορά το Midnight Star που κυκλοφόρησε το 2015 για τις iOS συσκευές της Apple, καθώς και το sequel, Midnight Star: Renegade, το οποίο έφτασε τον επόμενο χρόνο. Ο ρόλος της ως στούντιο της EA δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά το πιθανότερο είναι πως η ομάδα θα συνεχίσει με την ανάπτυξη mobile τίτλων.