Το Conan Exiles είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στα 25 χρόνια της Funcom

Ανακοινώθηκε το νέο expansion του παιχνιδιού
09 Ιουλίου 2018 11:09
Το Conan Exiles είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στα 25 χρόνια της Funcom

Όπως ανακοίνωσε η Funcom, ο open-world survival τίτλος της Conan Exiles ξεπέρασε τις 1.4 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτό καθιστά τον τίτλο ως τον πιο επιτυχημένο και μάλιστα με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία 25 χρόνων του στούντιο. Μέχρι πρότινος το ρεκόρ ανήκε στο Age of Conan: Hyborian Adventures που έφτασε επίσης τις 1.4 εκατομμύρια πωλήσεις, αλλά μέσα σε διάστημα τριών χρόνων. Το Conan Exiles κατάφερε να πετύχει το ίδιο ορόσημο σε σημαντικά μικρότερο χρονικό διάστημα

Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, η ομάδα αποκάλυψε το Jewel of the West. Πρόκειται για το δεύτερο DLC που θα κυκλοφορήσει για το Conan Exiles, προσθέτοντας νέα όπλα, καινούργια κομμάτια πανοπλίας, νέα αντικείμενα για το χτίσιμο και πολλά ακόμη. Το πακέτο επέκτασης θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Αυγούστου, ενώ πολύ σύντομα θα καταφθάσει στον τίτλο και μια μεγάλη δωρεάν ενημέρωση που θα προσθέσει κατοικίδια και γενικότερα την δυνατότητα να δαμάσετε ζώα.

Ακολουθεί η λίστα με τα περιεχόμενα του Jewel of the West DLC και το σχετικό Accolades trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας.

  • 39 new Aquilonian building pieces: A full set of building pieces with the same stats as existing tier three.
  • 15 new armor pieces in three sets, such as the Black Dragon armor: Light, medium and heavy sets with an epic end-game version of each.
  • 9 new weapons in one Aquilonian weapon set: Same power as iron weapons with an epic end-game version of each weapon.
  • 5 new Aquilonian warpaints: Decorative warpaints symbolizing, for example, rule and bravery.
  • 25 new placeables, such as the harp and councilor chair, craftable in the Aquilonian Artisan station.