Ο δημιουργός του A Way Out ήδη εργάζεται στο επόμενο του παιχνίδι

Το οποίο θα εκδώσει και πάλι η EA
04 Ιουλίου 2018 10:16
Ο δημιουργός του A Way Out ήδη εργάζεται στο επόμενο του παιχνίδι

Μία αρκετά μεγάλη επιτυχία είδε το A Way Out, του σύντομου και συναισθηματικού παιχνιδιού του Josef Fares. Η ομάδα του όμως στο Hazelight Studios, παρά την κυκλοφορία του παιχνιδιού τους έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται στο επόμενο τους project. Μιλώντας στο Eurogamer, ο Fares ανέφερε πως η ομάδα του και αυτός ξεκίνησαν και πάλι να δημιουργούν και αυτό το δημιούργημα θα εκδώσει και πάλι η EA.

"Ναι, είμαστε με την EA. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολύ καλή υποστήριξη. Δεν με ενδιαφέρει ο εκδότης που θα εργαστώ γιατί πάντα θα γίνει το ίδιο. Έτσι εργάζομαι: Σέβομαι το οικονομικό του πράγματος αλλά κανείς δεν θα τολμήσει να ανακατευτεί με το όραμα - είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Και τώρα στην EA το γνωρίζουν και είναι πολύ, πάρα πολύ υποστηρικτικοί".

Επίσης, ο Fares πρόσθεσε πως μιας και το νέο του project βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξής του μπορεί να πάρει 2-3 χρόνια μέχρι την πλήρη αποκάλυψή του. Τέλος, παρόλο που δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες, ο Fare είπε πως το νέο του παιχνίδι θα είναι μεγαλύτερο και περισσότερο από το A Way Out. Τώρα, τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο δημιουργός θα το μάθουμε σε λίγα χρόνια.