Ο πρόεδρος της Nintendo μιλά για τον πιθανό διάδοχο του 3DS

Καθώς και για τα Mobile Games
02 Ιουλίου 2018 11:28
Ο πρόεδρος της Nintendo μιλά για τον πιθανό διάδοχο του 3DS

O Κύριος Shuntaro Furukawa ονομάστηκε ο έκτος πρόεδρος της Nintendo και μιας και ανέλαβε τα προεδρικά του καθήκοντα, ο Furukawa ξεκίνησε ήδη να κοιτά στο μέλλον. Μετά την 78η ετήσια γενική συνέλευση μετόχων της εταιρίας, ο νέος πρόεδρος της Nintendo κάθισε κάτω με διάφορα στελέχη της εταιρίας και μίλησε για διάφορα θέματα. Αρχικά, ξεκίνησε αναφέροντας πως οι στόχοι του στο mobile τμήμα της Nintendo είναι να φτάσει τα 100 δισεκατομμύρια yen καθώς είναι μία σημαντική δουλειά για το μέλλον. Όμως, ο πρόεδρος γνωρίζει πως για να φτάσουν οι πωλήσεις της εταιρίας ένα τόσο τεράστιο νούμερο θα είναι δύσκολο και έτσι πιστεύει πως αν παραμείνουν πιστοί στην ποιότητα των παιχνιδιών τους αυτό τότε θα γίνει πραγματικότητα.

Από έξω δεν άφησε και το Nintendo Switch το οποίο έχει μία πολύ δυνατή πορεία με την εταιρία να θέλει να επεκταθεί ακόμη περισσότερο στην Ινδία και Νοτιοανατολική Ασία. Ένα από τα σημαντικότερα που συζητήθηκαν είναι το Nintendo 3DS. Ο Furukawa εξέφρασε το ενδιαφέρον του για ένα πιθανό διάδοχο λέγοντας πως "η Nintendo εξετάζει διάφορες δυνατότητες". Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως σίγουρα η εταιρία εργάζεται όντως στον διάδοχο της πετυχημένης φορητής κονσόλας, όμως θετικό το γεγονός πως δεν την έχει αφήσει έξω από τις σκέψεις της.

Αυτά δηλώθηκαν στην 78η γενική συνέλευση μετόχων της Nintendo. Ο Shintaro Furukawa ήδη κοιτά στο μέλλον και θα προσπαθήσει να ανεβάσει την εταιρία ακόμη περισσότερο. Εσάς πως θα σας φαινόταν αν κάποια στιγμή κυκλοφορούσε στην αγορά ο διάδοχος του Nintendo 3DS; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.