"Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό από την μεταχείριση της EA προς του Indie Developers"

O Director του A Way Out εξηγεί
25 Ιουνίου 2018 14:08

Η γνώμη των gamers προς της EA δεν είναι και η καλύτερη. Μετά τις ιδιαίτερες τακτικές της εταιρίες σχετικά με τα lootboxes και τα microtransactions, οι gamers περισσότερο φοβούνται από εδώ και πέρα τις αποφάσεις της, παρά τις σέβονται. Την γνώμη του κόσμου θέλει να αλλάξει ο Josef Fares, ο director από το A Way Out. Σε συνέντευξή του στο VG247 ανέφερε πως ο κόσμος θα "έμενε με το στόμα ανοιχτό με το πόσο καλά η EA μεταχειρίζεται τους Indie Developers".

Θα λάτρευα να μοιραστώ μερικά εσωτερικά emails. Πιστεύω οι άνθρωποι θα έμεναν με το στόμα ανοιχτό αν έβλεπαν αυτά τα εσωτερικά emails - τουλάχιστον στο πως φέρεται σε εμένα η EA. Φοβερή υποστήριξη. Ξέρω πως κανείς δεν το πιστεύει αυτό. Το λέω συνέχεια, κάθε εκδότης τα σκατώνει σε ένα σημείο - η Microsoft, η Nintendo, δεν με νοιάζει ποιος. Και εδώ είναι το πράγμα, όταν είσαι στην βιομηχανία οι άνθρωποι τριγυρνούν από εδώ και από εκεί συνέχεια. Το μόνο πράγμα που έπρεπε να μας απασχολεί είναι τα καλά παιχνίδια. Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχει αντίδραση όταν υπάρχει όντως κάτι για να αντιδράσεις. Θεωρώ πως στα lootboxes έπρεπε να είναι αντίδραση του τύπου "Τι στο διάολο είναι αυτό?". Πρέπει να υπάρχει αντίδραση. Από την στιγμή που μπορούμε να επικεντρωθούμε και να έχουμε δημιουργικότητα σε αυτό που κάνουμε, όλα είναι μια χαρά.

Αυτά είχε να μοιραστεί ο director του A Way Out σχετικά με την EA. Το αν η εταιρία όντως έμαθε από τα λάθη της είναι κάτι που θα μάθουμε στο μέλλον.