Sekiro: Shadows Die Twice | Η FromSoftware δικαιολογεί την απουσία του Multiplayer

Ο παίκτης θα έχει επιλογές που δεν υπήρχαν σε προηγούμενα Souls παιχνίδια
17 Ιουνίου 2018 12:10
Sekiro: Shadows Die Twice | Η FromSoftware δικαιολογεί την απουσία του Multiplayer

Σε πρόσφατη είδηση, σας ενημερώσαμε πως το Sekiro: Shadows Die Twice δεν θα περιλαμβάνει Multiplayer, διότι η εταιρία θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το single-player κομμάτι του παιχνιδιού. Σε συνέντευξη στα πλαίσια της E3 2018, ο παραγωγός, Robert Conkey, μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την απόφαση της FromSoftware.

Αυτή ήταν μία σκόπιμη επιλογή από την πλευρά της FromSofware. Όταν φτιάχνεις ένα multiplayer παιχνίδι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Για παράδειγμα, όταν σχεδιάζεις ένα boss, πρέπει να το σχεδιάσεις για δύο παίκτες, είτε είναι μάγοι, είτε ιππότες. Πρέπει να δημιουργήσεις το boss ώστε να είναι λειτουργικό και ταυτόχρονα ισορροπημένο ενάντια σε όλες αυτές τις προσεγγίσεις. Αυτό από μόνο του βάζει ένα περιορισμό στο πως μπορείς να σχεδιάζεις bosses και τι ακριβώς να κάνεις με αυτά.

Η FromSoftware ομάδα ήθελε να πάει σε μία κατεύθυνση όπου δεν θα τους περιορίζουν αυτές οι επιλογές και θα είναι σε θέση να επικεντρωθούν στο single-player και να δουν πόσο μακριά μπορούν να το φτάσουν. Χάρη σε αυτή την απόφαση, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πολλές επιλογές που δεν υπήρχαν στα προηγούμενα Souls παιχνίδια.

Το Sekiro: Shadows Die Twice αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 για PS4, Xbox One και PC.