Cyberpunk 2077: Η απάντηση της CD Projekt στα παράπονα για την FPS προοπτική

Αυτός είναι ο λόγος που την επέλεξε
15 Ιουνίου 2018 10:57
Cyberpunk 2077: Η απάντηση της CD Projekt στα παράπονα για την FPS προοπτική

Το Cyberpunk 2077 έκλεισε με ένα εντυπωσιακό trailer τη συνέντευξη Τύπου της Microsoft για την E3 2018. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο που είδαμε και ακούσαμε σχετικά με το παιχνίδι της CD Projekt RED. Συγκεκριμένα, σας μεταφέραμε αρκετές ακόμη πληροφορίες για τη δομή του παιχνιδιού και άλλες πτυχές του, μαζί με φωτογραφικό υλικό υψηλής ευκρίνειας. Μετά, λοιπόν, την εκ νέου παρουσίαση του παιχνιδιού στην παρουσίαση του Xbox, μάθαμε πως το Cyberpunk 2077 θα είναι first-person RPG, δηλαδή θα κάνει χρήση κάμερας πρώτου προσώπου, σε αντίθεση με το The Witcher 3 που είχε third-person κάμερα.

Αυτό το στοιχείο απογοήτευσε πολλούς οπαδούς της σειράς The Witcher και αποτέλεσε την αφορμή για πολλές διαδικτυακές συζητήσεις. Ο lead level designer του παιχνιδιού κλήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με αυτή την αντίδραση του κοινού. Ο developer της πολωνικής ομάδας δήλωσε:

Πρώτα απ 'όλα, απολαμβάνω πραγματικά την προσοχή που έχει λάβει αυτό το θέμα, γιατί είναι σημαντικό. Πρόκειται για μια απόφαση που μελετήσαμε αρκετά. Η προοπτική του πρώτου προσώπου είναι εκεί ώστε να μπορείτε να δείτε τα πράγματα να συμβαίνουν κοντά σας και έτσι μπορείτε πραγματικά να αλληλεπιδράσετε με τα πράγματα με έντονο τρόπο, με τον κόσμο του παιχνιδιού. Λειτούργησε καλά κατά την εξερεύνησή μας για το είδος.

Η προοπτική τρίτου προσώπου λειτουργεί καλά σε παιχνίδια όπως το Witcher όταν έχετε πολλή κίνηση και κίνηση γύρω σας. Αλλά όταν όλα τα πράγματα συμβαίνουν σε εσάς, από εσάς, μέσα σας, η προοπτική του πρώτου προσώπου είναι η σωστή απόφαση, ειδικά λόγω των augmentations.

Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox One, PS4 και PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη.