Περισσότερες πληροφορίες για το Sekiro: Shadows Die Twice

"Your death won't come easily"
11 Ιουνίου 2018 13:26
Περισσότερες πληροφορίες για το Sekiro: Shadows Die Twice

Το Sekiro: Shadows Die Twice είναι το νέο IP της FromSoftware το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft στα πλαίσια της E3 2018. Σε δελτίο Τύπου της, η εταιρία αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με το setting του παιχνιδιού. Αρχικά, τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα το 1500 στην Sengoku περίοδο της Ιαπωνίας, μία βίαιη και αιματηρή περίοδο όπου επικρατεί πόλεμος και θάνατος. Το Sekiro θα ενσωματώνει πλούσιο και γρήγορο gameplay που σίγουρα οι fans των Souls παιχνιδιών θα απολαύσουν, όμως, αναμενόμενα θα φέρει και πλούσια νέα χαρακτηριστικά.

Το Sekiro: Shadows Die Twice θα είναι ένα third-person action-adventure παιχνίδι με πολλά RPG στοιχεία. Η ιστορία του θα σας δώσει τον ρόλο ενός σκληραγωγημένου πολεμιστή του οποίου η αποστολή είναι να διασώσει τον Master του και να πάρει εκδίκηση. Ως "Sekiro", ή "one-armed wolf", οι παίκτες θα ανακαλύψουν πολλούς τρόπους για να προσεγγίσουν κάθε μάχη και να δώσουν ένα τέλος τους εχθρούς τους.

Το Sekiro: Shadows Die Twice αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PS4, Xbox One και PC στις αρχές του 2019. Φυσικά θα υποστηρίζει και τις δυνατότερες εκδόσεις των κονσολών όπως PS4 Pro και Xbox One X.