Anthem: Mόνο online, δεν θα έχει romances και άλλες πληροφορίες

Φανταστικά νέα screenshots από τον τίτλο της Bioware
10 Ιουνίου 2018 11:51
Anthem: Mόνο online, δεν θα έχει romances και άλλες πληροφορίες

Το Anthem αποτέλεσε ένα από τα highlights της χθεσινής συνέντευξης Τύπου της ΕΑ και έκτοτε η Bioware φροντίζει να βομβαρδίζει με νέες πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της. Δια στόματος του executive producer του τίτλου, Mike Darrah, απαντήθηκαν αρκετά ερωτήματα όπως το γεγονός ότι θα είναι playable μόνο σε online περιβάλλον, αφήνοντας πίσω το offline/single-player στοιχείο, μιας και ο σχεδιασμός του έχει ως επίκεντρο την co-op εμπειρία. 

Μάλιστα, δεν θα υπάρχει split screen co-op, ενώ το PvP mode θα απουσιάζει από το λανσάρισμα του τίτλου.

Ο Darrah αποκάλυψε πως με τον τρόπο που έχει δομηθεί το Anthem η ιστορία του θα ξεδιπλώνεται μέσα από τους NPCs και το πόσο συναναστρέφεστε με αυτούς στο Tarsis Base, κάτι που θυμίζει έντονα τη δομή του Destiny 2. Επίσης, σε περίπτωση που θέλετε να πιάσετε σχέσεις με τους χαρακτήρες του Anthem, όπως συνηθιζόταν στα Dragon Age και Mass Effect, θα απογοητευτείτε μιας και δεν θα μπορείτε να κάνετε romances, αλλά ούτε και να πάρετε τους προαναφερθέντες NPCs μαζί σας σε αποστολές -όπως γινόταν με τους advisers του Dragon Age. Και τα δύο αποτελούν μεγάλες αλλαγές για παιχνίδια της Bioware.

Βέβαια, είπε πως ένα είδους σχέσεων μεταξύ των χαρακτήρων θα υπάρχει και πως εάν πρόσθεταν τα romances επειδή ο κόσμος τα ζητούσε έντονα, θα γινόταν διαθέσιμα δωρεάν προς όλους σαν update. 

Όσον αφορά τον κεντρικό μας χαρακτήρα ονόματι Freelancer, αυτός θα έχει ξεχωριστό power progression, μαζί με τις αναβαθμίσεις που μπορείτε να ξεκλειδώσετε για τα τέσσερα exosuits, τα Javelins, για τα οποία θα ακολουθήσουν περισσότερα είδη στολών μέσω updates μετά το λανσάρισμα. Το πόσο θα πετάτε με το Javelin σας και γενικότερα η εναέρια εξερεύνηση εναπόκειται στο πόσος χρόνος πτήσης απομένει στα jets σας πριν αυτά χρειαστεί να κρυώσουν, κάτι το οποίο φυσικά είναι αναβαθμίσιμο. 

Ακολουθούν μερικά φανταστικά ολοκαίνουργια screenshots που δείχνουν τον κόσμο του Anthem. 

Anthem Screenshots E32018

 Το Anthem αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου του 2019 για τα PS4, Xbox One και PC.