Φουντώνουν οι φήμες για Devil May Cry 5 και Resident Evil 2 Remake

Ύποπτες κινήσεις από την Capcom λίγες μέρες πριν την E3 2018
04 Ιουνίου 2018 12:18
Φουντώνουν οι φήμες για Devil May Cry 5 και Resident Evil 2 Remake

Όπως όλα δείχνουν, η ευχή των φανατικών οπαδών του Devil May Cry θα πραγματοποιηθεί επιτέλους. Μετά από δέκα χρόνια αναμονής, το Devil May Cry 5 μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ. Συγκεκριμένα, οι παρατηρητικοί χρήστες του γνωστού gaming forum ResetERA ανακάλυψαν πως η Capcom κατοχύρωσε την ονομασία μιας ιστοσελίδας για το DMC 5 (devilmaycry5.com). Για την ώρα αν επισκεφθεί κάποιος τον συγκεκριμένο ιστότοπο βλέπει μια κενή σελίδα, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει μετά την E3 2018.

Κοιτώντας το domain στην υπηρεσία Whois φαίνεται πως τα δικαιώματα της ιστοσελίδα ανήκουν στην GMO Internet. Πρόκειται για μια ιαπωνική εταιρία που είχε συνεργαστεί με την Capcom πολλές φορές στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα για τις ιστοσελίδες των Monster Hunter World και Resident Evil 7. Το αξιοσημείωτο είναι πως πολύ πρόσφατα η ίδια εταιρία ανανέωσε και την σελίδα του Resident Evil 2.

Αν και είναι πιθανό η Capcom απλά να προσέχει να μη λήξουν οι καταχωρήσεις για τις πνευματικές της ιδιοκτησίες, η εταιρία συνηθίζει να ανανεώνει τις ιστοσελίδες της πριν κάποια επίσημη ανακοίνωση. Με την E3 2018 να απέχει μόλις μερικές ημέρες είναι πολύ πιθανό πως θα δούμε την επίσημη αποκάλυψη του Devil May Cry 5 και τα πρώτα πλάνα από το Resident Evil 2 Remake.