Speedrunner τερματίζει το Super Mario Bros. σε πέντε λεπτά με ένα χέρι

Η προσπάθεια του αποτελεί ρεκόρ
02 Ιουνίου 2018 11:23
Speedrunner τερματίζει το Super Mario Bros. σε πέντε λεπτά με ένα χέρι

Την στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι πανηγυρίζουν απλά επειδή κατάφεραν να τερματίσουν ένα παιχνίδι, υπάρχουν και οι speedrunners που θέλουν να θέσουν νέα όρια και να κάνουν τα παιχνίδια να δείχνουν πανεύκολα. Ο Kosmic, ένας από τους καλύτερους speedrunners, κατάφερε να ολοκληρώσει το Super Mario Bros. σε μόλις πέντε λεπτά και το πιο εξωφρενικό είναι το κατάφερε με ένα χέρι. Αν και κάτι τέτοιο μοιάζει ακατόρθωτο, ο Kosmic κατάφερε να το κάνει να δείχνει πανεύκολο σαν να μην υπάρχει καμία πρόκληση για αυτόν.

Ο ίδιος δήλωσε πως το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να κρατήσει το χέρι του επάνω στα κουμπιά του μοχλού καθώς τα δάχτυλα του γλιστρούσαν. Επίσης τοποθέτησε τον μοχλό πλαγίως επάνω στο πόδι του για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλα τα πλήκτρα. Ωστόσο λέει πως δεν μπόρεσε να αποφύγει κάποια λάθη αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει ακόμη χώρος για βελτίωση.

Ο Kosmic θα προσπαθήσει να επαναλάβει το συγκεκριμένο speedrun στο Summer Games Done Quick που ξεκινάει στις 24 Ιουνίου με τα έσοδα του event να διατίθενται στους γιατρούς χωρίς σύνορα.