Εντυπωσιασμένος ο Mads Mikkelsen με τον Kojima και το Death Stranding

Αντίστροφη μέτρηση για την Ε3 2018
25 Μαΐου 2018 13:39
Εντυπωσιασμένος ο Mads Mikkelsen με τον Kojima και το Death Stranding

Όπως μεταφέρει το GamesRadar, ο Mads Mikkelsen μίλησε στο περιοδικό Total Film στα πλαίσια του Φεστιβαλ Καννων 2018 για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Arctic. Ωστόσο, πέρα από τη νέα του κινηματογραφική περιπέτεια, ο Mikkelsen αναφέρθηκε άλλη μια φορά και στο Death Stranding, καθώς και στη δημιουργική διαδικασία που ακολουθεί ο Hideo Kojima.

Συγκεκριμένα, ο Mads ήρθε να προσθέσει πως το Death Stranding έχει να κάνει με την παγκόσμια συνεργασία των παικτών και απαιτεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτό έρχεται σε συμφωνία με τα όσα είχε δηλώσει πρόσφατα και ο Norman Reedus που έκανε γνωστό πως ο τίτλος έχει στοιχεία που συναντάμε στα social media.

Στη συνέχεια, ο Mikkelsen τόνισε πως η διαδικασία του mo-cap ήταν ασυνήθιστη, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από τον σαφήνεια του οράματος του Kojima. Ο ηθοποιός δήλωσε:

Ήταν λίγο σουρεαλιστικό, γιατί προφανώς δεν υπάρχει τίποτα. Κάνουμε τα πάντα. Είναι mo-cap. Αλλά το storyboard είναι τόσο άψογο. Ο Kojima προσπαθεί να το εξηγήσει ξανά και ξανά και όταν σκέφτομαι ότι τελικά το έχω, τότε κάτι συμβαίνει και το χάνω και πάλι. Είναι πολύ περίπλοκο. Είναι πολύ τρελό. Είναι πολύ όμορφο. Αισθάνθηκα λίγο σαν να είμαι ξανά στη θεατρική σχολή: "Απλά μπες και αυτοσχεδίασε αυτό το σκηνικό. Αυτό συμβαίνει. Απλά μην ρωτάτε τίποτα. "

Η ανυπομονησία για την E3 2018 και την μεγάλη αποκάλυψη του Death Stranding γίνεται δυσκολότερη μέρα με τη μέρα. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.