Έφυγε από τη ζωή ο κριτικός παιχνιδιών TotalBiscuit

Ο YouTuber έχασε τη μάχη με τον καρκίνο
25 Μαΐου 2018 11:39
Έφυγε από τη ζωή ο κριτικός παιχνιδιών TotalBiscuit

Ο κριτικός παιχνιδιών John Bain, ο οποίος ήταν ευρέως γνωστός με τα διαδικτυακά του παρατσούκλια, TotalBiscuit και Cynical Brit, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών. Ο Bain έχασε τελικά την μάχη με τον καρκίνο και παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα tweets της γυναίκας του και του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Bain αποκάλυψε το 2014 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και ότι ξεκίνησε χημειοθεραπεία και θεραπεία ακτινοβολίας. Το 2015, ο Bain ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του ήταν τερματικός και παρόλα αυτά συνέχισε να εργάζεται για το κανάλι του στο YouTube. Νωρίτερα μέσα στο 2018, ο Bain ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την κριτική παιχνιδιών, λέγοντας ότι οι συμβατικές μέθοδοι θεραπείας έχουν καταστεί αναποτελεσματικές πλέον.

Ο TotalBiscuit εργαζόταν τουλάχιστον δέκα χρόνια ως κριτικός παιχνιδιών και ήταν μια επιφανής προσωπικότητα της βιομηχανίας, έχοντας κερδίσει μάλιστα το βραβείο Trending Gamer των The Game Awards του 2014. Το κανάλι του στο YouTube αριθμεί περισσότερους 2.2 εκατομμύρια συνδρομητές. Ο Bain ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την κάλυψη PC τίτλων και για τον επαγγελματικό σχολιασμό παιχνιδιών όπως το StarCraft 2. Μάλιστα, ο TotalBiscuit ήταν ένας από τους κορυφαίους curators του Steam με περισσότερους από 800 χιλιάδες followers.

Tags: