Το Red Dead Redemption 2 δεν θα καθυστερήσει ξανά

Πάνω από 1000 άτομα δουλεύουν στο παιχνίδι
24 Μαΐου 2018 11:22
Το Red Dead Redemption 2 δεν θα καθυστερήσει ξανά

Το Red Dead Redemption 2 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2017, αλλά η Rockstar Games προέβη σε δύο καθυστερήσεις γιατί χρειαζόταν επιπλέον χρόνο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το άκρως αναμενόμενο sequel αναμένεται τελικά να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου του 2018 για τα PlayStation 4 και Xbox One. Για την ιστορία, το πρώτο RDR είχε λάβει καθυστέρηση πριν την κυκλοφορία του και αυτό έχει φοβίσει πολλούς παίκτες πως και το Red Dead Redemption 2 ίσως υποφέρει από μια ακόμη καθυστέρηση.

Μιλώντας στο CNBC, ο CEO της Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, έβαλε το χέρι στην καρδιά και διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους παίκτες πως περισσότερα από 1000 άτομα στα διαφορετικά στούντιο της Rockstar Games δουλεύουν πυρετωδώς ώστε το παιχνίδι να κυκλοφορήσει πράγματι στις 26 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, επισήμανε:

Όλες οι θυγατρικές μας επικεντρώνονται στην κυκλοφορία ενός παιχνιδιού όταν φτάνουν στην κορυφή της προσπάθειας και της τελειότητας. Και σε αυτή την περίπτωση, η Rockstar Games θεώρησε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για βελτιώσεις και φυσικά είμαστε υπέρ αυτής της απόφασης να καθυστερήσουμε το Red Dead Redemption 2. Η ημερομηνία της 26ης Οκτωβρίου είναι οριστική και είμαι βέβαιος ότι θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι γι 'αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Red Dead Redemption 2.