Το Resident Evil 7 έρχεται στο Switch με τον πιο περίεργο τρόπο

Γνωρίστε το Resident Evil 7: biohazard Cloud Version
21 Μαΐου 2018 14:14
Το Resident Evil 7 έρχεται στο Switch με τον πιο περίεργο τρόπο

 Η Capcom είναι ένας από τους μεγάλους publishers της βιομηχανίας που άλλες φορές για καλούς λόγους και άλλες φορές για κακούς φημίζεται για τα ports της. Η μεταφορά του Resident Evil 7 στο Nintendo Switch είναι μια που θα γραφτεί στην gaming ιστορία.

Συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε γνωστό πως ο horror τίτλος της θα κυκλοφορήσει στην υβριδική κονσόλα της Nintendo με το Resident Evil 7: biohazard Cloud Version. Όπως προδίδει και το όνομά της, η εν λόγω έκδοση έχει μια ιδιαιτερότητα. Το παιχνίδι δεν τρέχει στην κονσόλα σας, αντιθέτως η εικόνα φτάνει στην κονσόλα μέσω streaming και ο τίτλος τρέχει στους servers της Capcom. Αυτό απαιτεί φυσικά το Switch να είναι διαρκώς συνδεδεμένο στο Internet.

Παραδόξως, στο παρελθόν η Capcom είχε δηλώσει πως δεν έχει πλάνα για μεταφορά του Resident Evil 7 στο Nintendo Switch. Ενδέχεται η εν λόγω έκδοση να αξιοποιεί την streaming τεχνολογία για να παρακάμψει τους τεχνικούς περιορισμούς του Switch ή ενδεχομένως η εταιρία να δοκιμάζει τα νερά για ένα μέλλον που θα παίζουμε τα παιχνίδια μέσω streaming.

Για την ώρα, η πολύ ιδιαίτερη αυτή έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Ένα demo θα επιτρέπει στους παίκτες να δοκιμάσουν τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά και 180 ημέρες παιχνιδιού θα κοστίζουνπερίπου €15. Ακολουθεί το σχετικό trailer.