Δύο νέα στούντιο από την People Can Fly

Η ομάδα ετοιμάζει νέο AAA IP με την Square Enix
17 Μαΐου 2018 13:36
Δύο νέα στούντιο από την People Can Fly

Η πολωνική ομάδα ανάπτυξης, People Can Fly, η οποία είναι κυρίως γνωστή για την δουλειά της στα Bulletstorm και Fortnite, πλέον εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο AAA shooter IP, το οποίο έχει αναλάβει ως publisher η Square Enix. Για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για το νέο αυτό project, η ομάδα χρειάστηκε μια σημαντική επέκταση. Συγκεκριμένα, η People Can Fly άνοιξε δύο νέα στούντιο, ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα στην Πολωνία.

Πλέον περισσότεροι από 150 developers εργάζονται στο νέο παιχνίδι της People Can Fly. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο νέες ομάδες της απαρτίζονται κυρίως από πρώην μέλη της Ubisoft και της CI Games. Ο CEO της εταιρίας, Sebastian Wojciechowski, δήλωσε:

Από τη στιγμή που η People Can Fly έγινε ανεξάρτητο στούντιο ξανά, η φιλοδοξία μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με ταλαντούχους και έμπειρους developers που μπορούν να αναπτύξουν τα καλύτερα AAA παιχνίδια. Αποφασίσαμε το 2017 να ανοίξουμε ένα νέο στούντιο στο Necastle του Ηνωμένου Βασιλείου, για να προσελκύσουμε όχι μόνο τοπικό ταλέντο, αλλά γενικότερα τους καλύτερους developers της Αγγλίας. Θέλουμε αυτή η ομάδα να μεγαλώσει και να φτάσει τους 20-30 developers μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες.

Όταν η CI Games αποφάσισε να προβεί σε ανακατατάξεις, αποφασίσαμε αμέσως να ανοίξουμε και ένα νέο στούντιο στο Rzeszów για να επιτρέψουμε σε αυτούς τους εξαιρετικούς developers να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί σαν ομάδα και να συνεισφέρουν στο παιχνίδι το οποίο δουλεύουμε. Οι προθέσεις μας είναι να δώσουμε και στα δύο νέα στούντιο, στο Newcastle και στο Rzeszów, την ευκαιρία να εργαστούν σε χαρακτηριστικά ή μέρη του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από την βασική ομάδα του Warsaw.

Ο πιο πρόσφατος τίτλος της People Can Fly είναι το Bulletstrom: Full Clip Edition, το οποίο κυκλοφόρησε για τα PS4, Xbox One και PC.