Η ομάδα ανάπτυξης του Mafia III ανοίγει νέο στούντιο

Με σκοπό την ανάπτυξη ΑΑΑ παιχνιδιών
16 Μαΐου 2018 13:44
Η ομάδα ανάπτυξης του Mafia III ανοίγει νέο στούντιο

Η 2K και η Hangar 13, οι ομάδες που έκαναν πραγματικότητα το Mafia III, ανακοίνωσαν σήμερα την επέκτασή τους στο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα νέο στούντιο. Ένα στούντιο που θα ειδικεύεται στην ανάπτυξη ΑΑΑ παιχνιδιών και θα περιλαμβάνει στο προσωπικό του παγκόσμια ταλέντα από τον χώρο του game development. Τα ηνία του επικεφαλή του νέου στούντιο θα αναλάβει ο βετεράνος Nick Baynes και θα συνεργαστεί με τις ομάδες στο Novato, CA και την Τσέχικη Δημοκρατία για όλα τις πτυχές της ανάπτυξης σε όλα τα επερχόμενα projects της Hangar 13. Ο Haden Blackman, ο παγκόσμιος επικεφαλής της Hangar 13 δήλωσε τα εξής:

Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι να δουλεύουμε με τον Nick και την ομάδα του Brighton στην επέκταση της οικογένειάς μας στην Hangar13. Το νέο γραφείο μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τα τεράστια ταλέντα του game development στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη και αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερα και διαφορετικά παιχνίδια.

Μεγαλώνει λοιπόν η ομάδα ανάπτυξης κάτι που σίγουρα είναι θετικό γιατί θα οδηγήσει σε περισσότερες ακόμη εμπειρίες στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Να σημειωθεί πως η ομάδα εργάζεται σε ένα AAA project για την 2K, για το οποίο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.