Η ασταμάτητη επιτυχία του Fortnite έχει επηρεάσει και την Activision

Η εταιρία και το ενδιαφέρον της προς το δημιούργημα της Epic Games
05 Μαΐου 2018 13:16
Η ασταμάτητη επιτυχία του Fortnite έχει επηρεάσει και την Activision

Μέρα με την μέρα το Fortnite συνεχίζει να καταρρίπτει νέα ρεκόρ, με την Epic Games να εργάζεται σκληρά για να παραδώσει την απόλυτη Battle Royale εμπειρία. Το ίδιο συμβαίνει και στην mobile έκδοσή του παιχνιδιού, η οποία όπως σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση "κατατρόπωσε" και την mobile έκδοση του PUBG. Την επιτυχία αυτή παρακολουθεί εδώ και καιρό η Activision.

Σε συνάντηση για την ανάλυση των κερδών της εταιρίας για το πρώτο τρίμηνο του 2018, το καυτό θέμα των Battle Royale παιχνιδιών δεν έλειψε από την κουβέντα. Παρόλο που δεν μπήκε σε τρομερές λεπτομέρειες, ο CFO, Spencer Adam Neumann, παραδέχθηκε πως η εταιρία παρακολουθεί σοβαρά το Fortnite mobile και έχει επηρεαστεί από την επιτυχία του. Το παιχνίδι έβγαλε ένα τρομερό ποσοστό χρημάτων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τον απλό λόγο πως η ίδια εμπειρία που παίρνει ο gamers στην κονσόλα, ή στο PC, υπάρχει πλέον και σε mobile μορφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Activision έχει στην κατοχή της την King, την ομάδα των Candy Crash Saga και άλλων επιτυχημένων mobile τίτλων. Οπότε, η επιτυχία του Fortnite είναι λογικό να την επηρεάζει, αφού ενδέχεται να “κλέβει” παίκτες από τα mobile παιχνίδια της Activision. Ίσως η εταιρία μετά την επιτυχία του Fortnite στις mobile συσκευές έχει κάποια νέα σχέδια για το μέλλον. Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως το Fortnite σε όλες τις πλατφόρμες που έχει διατεθεί αποτελεί το νούμερο ένα Battle Royale παιχνίδι.