Η Nintendo μόλις απέκτησε έναν από τους νεότερους προέδρους στην ιστορία της 

Ο Shuntaro Furukawa έρχεται να αναλάβει τα νέα καθήκοντα

Η Nintendo μόλις απέκτησε έναν από τους νεότερους προέδρους στην ιστορία της

Όσο περνούν τα χρόνια η Nintendo συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα παιχνίδια της, όσο και το εργατικό της δυναμικό. Η εξέλιξη πολλές φορές χρειάζεται και μερικές αλλαγές και ο Ιαπωνικός κολοσσός το κατανοεί. Ο Tatsumi Kimishima, ο μέχρι τώρα πρόεδρος της Nintendo, αποφάσισε σε ηλικία 68 ετών να ελευθερώσει την θέση του.

Τα καθήκοντα του νέου προέδρου της Nintendo έρχεται να αναλάβει ο Shuntaro Furukawa, ο οποίος είναι και ένας από τους νεότερους προέδρους που πέρασαν ποτέ από την ιστορία της εταιρίας (46 χρονών). Ο Furukawa είναι ειδικός στο μάρκετινγκ, ενώ τρέφει και μία μεγάλη αγάπη προς το Pokémon franchise, καθώς από το 2012 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως "Outside Director" για την Pokémon Company. Τα ταλέντα του νέου προέδρου όμως δεν σταματούν εκεί. Ο Furukawa έπαιξε τρομερά σημαντικό ρόλο για το Nintendo Switch και την πορεία του μέχρι στιγμής.

Το μόνο σίγουρα είναι πως ο Furukawa έχει να γεμίσει μεγάλα παπούτσια και να ικανοποιήσει πολύ κόσμο με τις αποφάσεις που θα αναγκαστεί να πάρει. Κάτι το οποίο μόνο ο χρόνος θα δείξει.

1 σχολιο(α)