Fortnite: Το ασύλληπτο χρηματικό πόσο που κέρδισε σε ένα μήνα

Μόνο από την iOS έκδοσή του
20 Απριλίου 2018 11:02
Fortnite: Το ασύλληπτο χρηματικό πόσο που κέρδισε σε ένα μήνα

Η επιτυχία του Fortnite αυξάνεται επί καθημερινής βάσεως, με την Epic Games να εργάζεται για να παραδώσει την καλύτερη δυνατή Battle Royale εμπειρία όχι μόνο στις κονσόλες και τα PC, αλλά και στην mobile έκδοσή της. Πριν λίγες εβδομάδες το Sensor Tower μας μετέφερε πως το Fortnite Mobile είχε περισσότερα από 15. εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα μόνο από την iOS έκδοσή του.

Σε νέα της αναφορά, η υπηρεσία μας μεταφέρει για ακόμη μία φορά την οικονομική πορεία της mobile έκδοσης του παιχνιδιού με νούμερα που..."ζαλίζουν". Τα έσοδα του τίτλου αγγίζουν τα 25 εκατομμύρια παγκοσμίως χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα η Android έκδοση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το Sensor Tower πιστεύει πως αν το παιχνίδι κρατήσει αυτή την δυναμικότητα θα ξεπεράσει τα $500 εκατομμύρια σε έσοδα. Ο λόγος που οφείλεται αυτή η δραματική αύξηση στα νούμερα, είναι πως το παιχνίδι είναι πλέον ανοιχτό για όλους χωρίς να χρειάζονται invites.

Το πόνημα της Epic Games φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσει σε κανένα εμπόδιο εφόσον η εταιρία συνεχίσει να προσφέρει την ίδια υποστήριξη.