Ο δημιουργός του God of War έβαλε τα κλάμματα μόλις είδε τα reviews [BINTEO]

Δείτε την πρώτη του αντίδραση
20 Απριλίου 2018 11:02
Ο δημιουργός του God of War έβαλε τα κλάμματα μόλις είδε τα reviews [BINTEO]

Ο director του God of War, Cory Barlog, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε μιλήσει πρόσφατα για τη "τη στιγμή που όλα κατέρρεαν" στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και έχει τονίσει και άλλες φορές στο παρελθόν πως το έργο της ανάπτυξης ήταν αρκετά δύσκολο. Όπως φαίνεται ο κόπος του ίδιου και της ομάδας του ανταμείφθηκε, καθώς το παιχνίδι έλαβε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς παγκοσμίως. Ο Barlog ήθελε να τραβήξει το δικό του reaction βίντεο και έτσι παρακάτω μπορείτε να δείτε την αντίδραση του όταν είδε τα πρώτα reviews. Ο ταλαντούχος δημιουργός συγκινήθηκε εμφανώς και ευχαρίστησε την ομάδα του.

Μάλιστα, στην περιγραφή του βίντεο ο Barlog τόνισε πως αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο για τον γιό του.

Λοιπόν, σκέφτηκα πολλά για το αν θα το ανεβάσω τελικά ή όχι, αλλά τότε σκέφτηκα τι περνάει ο γιος μου, ο Helo, τώρα. Δεν θέλει να είμαστε γύρω του όταν είναι λυπημένος, επιλέγοντας να τρέξει σε άλλο δωμάτιο και να μας φωνάζει αν προσπαθούμε να εισέλθουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να τον ενημερώσουμε ότι είναι εντάξει να είναι λυπημένος, είναι εντάξει να κλαις. Δεν υπάρχει τίποτα να κρύψει. Νόμιζα ότι θα προσπαθούσα να βάλω ένα καλό παράδειγμα και να του δείξω ότι ο μπαμπάς μπορεί να κλάψει μπροστά στον κόσμο ή τουλάχιστον στους 50 ανθρώπους που θα καταλήξουν να το παρακολουθούν αυτό.

Αυτό είναι για εσένα, Helo. Ο μπαμπάς σε αγαπάει.

Το God of War αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.