Φήμη: Το επόμενο BioShock βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη

Γεμάτο εκπλήξεις το μέλλον της 2K Games;
14 Απριλίου 2018 08:48
Φήμη: Το επόμενο BioShock βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη

Φωτιές έρχεται να βάλει το Kotaku σχετικά με το μέλλον του franchise του BioShock. Σύμφωνα με πηγές του μέσου, ένα "top-secret" στούντιο έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται στο επόμενο BioShock παιχνίδι. Πιο αναλυτικά, πρώην υπάλληλοι της Hangar13 του Mafia 3, πλέον εργάζονται μαζί με ένα μυστικό στούντιο για το νέο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο έχει και ως κωδική ονομασία Parkside. Το τελευταίο οικονομικό έτος, η 2K Games μοιράστηκε πλροφορίες σχετικά με μέλλον της και πως μπορούμε να περιμένουμε ένα "άκρως αναμενόμενο παιχνίδι" που ανήκει σε ένα από τα κύρια franchises της.

Όλα πάντως γίνονται με άκρα μυστικότητα και πως κάθε εργαζόμενος του στούντιο τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το project, όταν ερωτώνται από δημοσιογράφους. 

Πολλοί μετά τα παραπάνω είναι πλέον σίγουροι πως το επόμενο κεφάλαιο BioShock βρίσκεται όντως υπό ανάπτυξη, ενώ υπάρχουν και αυτοί που κάνουν λόγο για ένα Borderlands 3. Όπως είναι λογικό μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία τα παραπάνω είναι απλές φήμες. Παρόλα αυτά η Ε3 2018 πλησιάζει και ίσως εκεί μάθουμε τελικά τι κρύβει το μέλλον για την 2K Games.