Radical Heights: Παίξτε δωρεάν το νέο παιχνίδι της ομάδας του Cliff Bleszinski

Μια free-to-play Battle Royale πρόταση
10 Απριλίου 2018 13:23
Radical Heights: Παίξτε δωρεάν το νέο παιχνίδι της ομάδας του Cliff Bleszinski

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Boss Key Productions σκοπεύει να αφήσει πίσω της το LawBrakers και ετοιμάζει ήδη το επόμενο project της. Τελικά, αυτό το νέο παιχνίδι ήταν πιο κοντά από ότι περιμέναμε και βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος γίνεται για το Radical Heights. Η νέα προσπάθεια από το στούντιο του διάσημου δημιουργού Cliff Bleszinski ανήκει στο Battle Royale είδος και μάλιστα έχουμε να κάνουμε με free-to-play μοντέλο κυκλοφορίας.

Η ομάδα χαρακτηρίζει τον τίτλο ως ένα *X-TREME Early Access* Battle Royale shooter. Η βασική διαφορά του Radical Heights σε σύγκριση με το PUBG και το Fortnite είναι ότι υπάρχει μια μορφή progression. Σε κάθε αγώνα, πέρα από όπλα, gadgets και κοσμητικά αντικείμενα, οι παίκτες μπορούν να μαζέψουν και χρήματα. Τα χρήματα μένουν στον λογαριασμό τους είτε χάσουν είτε νικήσουν και στα επόμενα ματς μπορούν να αγοράσουν όπλα ή κοσμητικά αντικείμενα πριν από τους άλλους παίκτες. Ο τίτλος ξεχωρίζει για το εμπνευσμένο από την δεκαετία του ‘80 εικαστικό του. Η δράση του υποτίθεται πως λαμβάνει χώρα στα πλαίσια ενός τηλεπαιχνιδιού.

Ακολουθεί το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του Radical Heights. Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να παίξετε δωρεάν το παιχνίδι πατώντας εδώ.