PlayStation 5: “Απίθανη η κυκλοφορία το 2018” σύμφωνα με γνωστό αναλυτή

Ο Pachter θεωρεί πιο πιθανό το 2020
09 Απριλίου 2018 14:09
PlayStation 5: “Απίθανη η κυκλοφορία το 2018” σύμφωνα με γνωστό αναλυτή

Μπορεί μερικοί να θεωρούν απίθανη, μέχρι και γελοία, μια ενδεχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5 μέσα στο 2018, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η φημολογία και οι εικασίες έχουν φουντώσει για τα καλά τον τελευταίο καιρό. Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για μια φήμη που έκανε το γύρο του διαδικτύου και ανέφερε πως είναι πιθανό η επόμενη κονσόλα της Sony να κυκλοφορήσει ακόμα και φέτος, ενώ μιλούσε και για τα specs του συστήματος. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Φυσικά, η φήμη δεν πέρασε απαρατήρητη και ο γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας, Michael Pachter, ο οποίος εργάζεται για την Wedbush Securities, κατέθεσε την άποψή του. Σύμφωνα με τον Pachter, είναι σχεδόν απίθανο να δούμε την κυκλοφορία του PlayStation 5 φέτος. Αντιθέτως, ο αναλυτής πιστεύει πως η επόμενη κονσόλα της Sony θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Pachter δεν αποκλείει και μια κυκλοφορία μέσα στο 2019.

Ο αναλυτής, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Υπάρχει 25% πιθανότητα να κυκλοφορήσει του χρόνου και 75% πιθανότητα για το 2020.

Για την ιστορία, το κενό μεταξύ του πρώτου PlayStation και του PlayStation 2 ήταν λίγο μεγαλύτερο από πέντε χρόνια, ενώ η μετάβαση από το PlayStation 2 στο PlayStation 3 πήρε περίπου έξι χρόνια. Η γενιά του PlayStation 3 ήταν μεγαλύτερη, αφού το PlayStation 4 έφτασε περίπου επτά χρόνια μετά.

Η κυκλοφορία του PlayStation 5 μέσα στο 2018 θα είχε ως αποτέλεσμα η τρέχουσα γενιά να έχει διάρκεια μόλις πέντε χρόνια. Εσείς τι πιστεύετε; Περιμένουμε τα σχόλια σας.