Το A Way Out κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου για τα PS4, Xbox One και PC. Παρόλο που το παιχνίδι βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στην αγορά, ο δημιουργός του, Josef Fares, έκανε γνωστό πως ήδη δουλεύει στο επόμενο project του. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο director του A Way Out έκανε γνωστό πως ξεκίνησε τις διαδικασίες για το επόμενο παιχνίδι του και δήλωσε απίστευτα ενθουσιασμένος. Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.
Today is officially the start of the next game and I'm INCREDIBLY exited!!!!!! I love making videogames and can't wait to show it!
— Josef Fares (@josef_fares) April 5, 2018
Μέχρι τώρα όλα τα παιχνίδια του Fares, δηλαδή το Brothers: A Tale of Two Sons και το A Way Out, ήταν συνεργατικές εμπειρίες για δύο παίκτες με έμφαση στο σενάριο και την αφήγηση, με αρκετούς πρωτότυπος gameplay μηχανισμούς. Το πιο πιθανό είναι πως και το τρίτο παιχνίδι του θα ακολουθεί το ίδιο στυλ.
Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για το A Way Out πατώντας εδώ.
Must Read
Split Fiction: Το νέο “αριστούργημα” των δημιουργών του It Takes Two κατακτά το Metacritic!
Split Fiction: έφτασε στο πρώτο μεγάλο ορόσημο πωλήσεων μόλις σε 48 ώρες
Το remake του αριστουργηματικού Brothers: A Tale of Two Sons είναι γεγονός