Ο δημιουργός του A Way Out τα χώνει στο Xbox Series X – “Τι στον π****ο όνομα είναι αυτό;”

Ασταμάτητος για άλλη μια φορά ο Josef Fares
16 Ιανουαρίου 2021 09:40
Ο δημιουργός του A Way Out τα χώνει στο Xbox Series X – “Τι στον π****ο όνομα είναι αυτό;”

Ο Josef Fares είναι γνωστός για δύο πράγματα στη gaming βιομηχανία, για τα εξαιρετικά co-op παιχνίδια του Brothers: A Tale of Two Sons και A Way Out και για το μίσος του για τα Oscars. Τώρα, για άλλη μια φορά ο δημιουργός μίλησε έξω από τα δόντια. Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο IGN, τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις κονσόλες, αλλά είναι χαρούμενος με το πόσο δυνατά είναι τα συστήματα νέας γενιάς.

Από την άλλη, δεν είναι καθόλου χαρούμενος με τα ονόματα που επέλεξε η Microsoft, ξεκινώντας ένα επικό rant:

Είναι ένα γαμη***να μπερδεμένο όνομα. Τι στον π****ο συμβαίνει με τη Microsoft; Το έχουν χάσει φίλε. Τι στον π****ο συμβαίνει; Τι Series S, X Μεχ, Νεχ. Εννοώ ποιος τα ξέρει όλα αυτά; Έλα τώρα. Είναι τρέλα. Απλά ονόμασέ το ‘Microsoft Box’ να τελειώνουμε. Δεν ξέρω. Είναι ένα γαμη***νο μπέρδεμα. Εμπιστευτείτε με, ακόμα και αυτοί στα γραφεία τους είναι μπερδεμένοι. Τι είναι το X, S… Δεν ξέρω, τι στον π****ο.

Ο Fares δεν είναι ο πρώτος που έχει ασκήσει κριτική στη Microsoft για τα ονόματα με τα οποία επέλεξε να πορευτεί στη νέα γενιά κονσολών. Σίγουρα η ομάδα του Xbox δεν είναι και η καλύτερη με τα ονόματα, αν αναλογιστούμε πως η τελική ονομασία της streaming υπηρεσίας Project xCloud είναι ‘Cloud Gaming with Xbox Game Pass Ultimate’.

Για την ιστορία, το επόμενο παιχνίδι του Joseph Fares, το It Takes Two, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC (Origin, Steam).