Πείτε αντίο στα Microtransactions του Middle-earth: Shadow of War

Οι gamers...νίκησαν
03 Απριλίου 2018 12:45
Πείτε αντίο στα Microtransactions του Middle-earth: Shadow of War

Ενώ το Middle-earth: Shadow of War προσέλκυσε αρκετούς gamers, άγνωστο δεν αποτελεί το γεγονός πως τα Microtransactions και τα loot boxes που ενσωμάτωσε η εταιρία στο παιχνίδι "ξίνισαν" πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο πολλών gamers για την απόφασή της. Όμως, η υπόσχεση πως η εταιρία λαμβάνει σοβαρά υπόψιν το feedback της κοινότητας του παιχνιδιού δεν ήταν "λόγια του αέρα". Σε δημοσίευση της ομάδας το στούντιο ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μερικά μεγάλα δωρεάν updates για το παιχνίδι και η μεγαλύτερη αλλαγή που θα προσφέρουν αυτά, είναι πως τα περισσότερα microtransactions και loot boxes θα αφαιρεθούν.Η ίδια η ομάδα στην δημοσίευση της, πρόσθεσε:

"Ενώ το να αγοράζεις Orcs στην αγορά (Market) είναι πιο άμεσο και παρέχει περισσότερες επιλογές στον παίκτη, συνειδητοποιήσαμε πως η παροχή αυτής της επιλογής κινδύνευσε να υπονομεύσει την καρδιά του παιχνιδιού μας μέσω του Nemesis συστήματος".

Συνεχίζοντας, από τις 8 Μαΐου 2018 η εταιρία θα αφαιρέσει την δυνατότητα αγοράς χρυσού και στις 17 Ιουλίου, ένα νέο update θα αφαιρέσει μία και καλή τον χρυσό, τα War Chests και τέλος, την αγορά του παιχνιδιού. Μέχρι την αφαίρεσή τους, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χρυσό που έχουν για να αγοράσουν War Chests μέχρι και τις 17 Ιουλίου, ενώ μετά, το Gold που θα μείνει στο inventory τους θα μετατραπεί αυτόματα σε War Chests έτσι ώστε να μην αδικηθεί κανείς.

Τελικά, όταν οι gamers ενώνουν τα ψηφιακά τους σπαθιά μπορούν να κάνουν μία εταιρία να καταλάβει τι ακριβώς τους ενοχλεί στο παιχνίδι της και τι τακτικές θα έπρεπε να μην εφαρμόζει. Το Middle-earth: Shadow of War ανήκει στην ίδια περίπτωση, αλλά ευτυχώς η ομάδα σεβάστηκε το κοινό της και τις κραυγές του και εργάζεται πυρετωδώς για να παρέχει μία "αυθεντική" gaming εμπειρία.