Φήμη: Το MediEvil Remastered θα περιλαμβάνει και το MediEvil 2

Και οι προ-παραγγελίες του θα ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες
27 Μαρτίου 2018 13:18
Φήμη: Το MediEvil Remastered θα περιλαμβάνει και το MediEvil 2

Μετά την ανακοίνωση στο PSX 2017 πως η κλασική περιπέτεια του MediEvil θα δεχθεί την Remastered προσοχή που του αξίζει, αρκετός καιρός έχει περάσει από τότε που ακούσαμε κάτι νεότερο σχετικά με αυτό. Μία άκρως ενδιαφέρουσα φήμη έκανε την εμφάνισή της στα "σοκάκια" του διαδικτύου. Ένας χρήστης του Twitter ανακάλυψε μετά από κουβέντα του με έναν αντιπρόσωπο του Wal-Mart, πως σε δύο εβδομάδες από τώρα θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η επόμενη ερώτηση του χρήστη αφορούσε το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς. Συγκεκριμένα, ο χρήστης ήθελε να μάθει αν υπάρχει πιθανότητα στο remastered πακέτο να περιλαμβάνεται και το MediEvil 2. Η απάντηση που έδωσε ο αντιπρόσωπος του καταστήματος ήταν θετική, πράγμα που σημαίνει πως ίσως, η ομάδα ανάπτυξης του remastered παιχνιδιού ετοιμάζει και μερικές εκπλήξεις.

Όπως καταλαβαίνετε τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από απλές φήμες. Χωρίς κάποια επίσημη δήλωση από την ίδια την εταιρία που έχει αναλάβει το MediEvil Remastered, δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα στα σοβαρά.

Tags: