Όχι, το System Shock Remake δεν ακυρώθηκε!

Ο CEO της Nightdive εξηγεί αναλυτικά τι συνέβη στο project
24 Μαρτίου 2018 13:48
Όχι, το System Shock Remake δεν ακυρώθηκε!

Πριν αρκετό χρονικό διάστημα σας ενημερώσαμε πως το remake του System Shock που χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς τον Ιούνιο του 2016 στο Kickstarter χρειάστηκε "ένα αναγκαίο διάλειμμα", έτσι ώστε η Nightdive Studios να επαναπροσδιορίσει και πάλι τους στόχους της. Ο CEO της εταιρίας, Stephen Kick και ο business development director, Larry Kuperman, παρευρέθηκαν στην GDC 2018 και μίλησαν στο PC Gamer, αναλύοντας που θεωρούν πως η ομάδα έκανε λάθος με το παιχνίδι και αναγκάστηκαν να βάλουν το project στον "πάγο".

Καθώς ετοιμαστήκαμε και αρχίσαμε να προχωράμε με το System Shock Reboot ξεκίνησαν να συσσωρεύονται πολλά χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά τα πράγματα όπως 'ξέρεις τι θα ήταν πολύ cool, πως μπορούμε να το ερμηνεύσουμε αυτό', διάφοροι άνθρωποι ήθελαν να βάλουν το στίγμα τους σε αυτό. Καθώς αυτή η διαδικασία εξελίχθηκε, η πολυπλοκότητα της αυξήθηκε με αποτέλεσμα να απέχει από την αρχική αναπαράσταση.

Αν το project συνέχιζε να ακολουθεί αυτή την συγκεκριμένη τροχιά, το όρομά μας δεν θα ήταν πιστό στο System Shock.

Φυσικά, το project όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, δεν έχει ακυρωθεί και σύμφωνα με την ομάδα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τετράμηνο του 2020.