Φήμη: Στην Aρχαία Ελλάδα το επόμενο Assassin’s Creed!

Η σειρά για πρώτη φορά στη χώρα μας
20 Μαρτίου 2018 13:00
Φήμη: Στην Aρχαία Ελλάδα το επόμενο Assassin’s Creed!

Μπορεί με τα Assassin’s Creed Revelations και Assassin’s Creed Origins να πήραμε μια μικρή γεύση από ελληνικό στοιχείο όσον αφορά την πασίγνωστη σειρά παιχνιδιών της Ubisoft, αλλά η γαλλική εταιρία φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι πολύ μεγαλύτερο που θα ικανοποιήσει όλους του Έλληνες οπαδούς του franchise. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια νέα φήμη που θέλει το επόμενο Assassin’s Creed να λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019 για τα PS4, Xbox One και PC.

Η φήμη επισημαίνει πως το Assassin’s Creed Origins αρχικά ήταν προγραμματισμένο να συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, αλλά αργότερα η Ubisoft αποφάσισε να αφιερώσει στην χώρα μας ένα ολόκληρο δικό της παιχνίδι. Το Assassin’s Creed 2019 βρίσκεται σε full production από τις αρχές του 2017 και δεν γνωρίζουμε ακόμα σε πια εποχή της πλούσιας αρχαιοελληνικής ιστορίας θα μας μεταφέρει. Επισημαίνεται πως η τεράστια κλίμακα του project σημαίνει πως δεν θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα Assassin’s Creed παιχνίδια υπό ανάπτυξη για το Switch.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φήμη προέρχεται από τον Liam Robertson, ο οποίος έχει καλό ιστορικό με τις διαρροές και γράφει για το Comicbook.com.