Μαχαίρωσε με katana το αγόρι της επειδή έπαιζε πολύ PUBG

Όταν το gaming σε βάζει σε μπελάδες
16 Μαρτίου 2018 18:53
Μαχαίρωσε με katana το αγόρι της επειδή έπαιζε πολύ PUBG

Όπως μεταφέρει το Kotaku, ένα πολύ παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον, αφού η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα που μαχαίρωσε τον φίλο της με ένα ιαπωνικό σπαθί Katana που αγόρασε από εμπορικό κέντρο. Ο λόγος; Επειδή πίστευε ότι την απατούσε και επειδή...έπαιζε υπερβολικά πολύ PlayerUnknown's Battlegrounds.

Η 30 ετών Barber Emily Javier ζούσε με το αγόρι της, το οποίο φιλοδοξούσε να γίνει επαγγελματίας PUBG παίκτης, για δύο περίπου χρόνια πριν το συμβάν. Ο Alex Lovell, 29 ετών, αυτή την περίοδο ανακάμπτει από τους τραυματισμούς του στο σπίτι.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Kotaku, η Javier είχε εξοργιστεί επειδή "ο Lovell κάθεται καθημερινά στο σπίτι παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει".

Από την άλλη, ο Lovell  δήλωσε: "Δεν ήμουν ένα ιδρωμένο nerd, περισσότερο ήμουν ένα e-αθλητής", Είπε στο χαρτί ότι παίζει PUBG για 12 ώρες την ημέρα. Σύμφωνα με την ένορκη δήλωση, η Javier είπε ότι ήταν απογοητευμένη που ο Lovell έδινε όλο και μικρότερη προσοχή σε αυτήν, καθώς εμβάθυνε στο PUBG, αλλά αυτό που την έφερε στα άκρα είναι το γεγονός πως βρήκε το Tinder στο τηλέφωνό του και αργότερα παρατηρούς3254ε μερικές κόκκινες τρίχες στο ντους (τα μαλλιά του Lovell είναι πράσινα).

Η Javier δήλωσε στην αστυνομία ότι στα τέλη Φεβρουαρίου πήγε στο εμπορικό κέντρο και αγόρασε ένα "σπαθί σαμουράι" για να μαχαιρώσει τον φίλο της. "Νόμιζα ότι θα τον μαχαίρωνα ενώ κοιμόταν", αναγράφει η ένορκη δήλωση. Μετά από μια εβδομάδα σκέψεων και δισταγμών, η Javier αποφάσισε να το κάνει τελικά, αφού ο Lovell φένεται να ήρθε στο σπίτι τη νύχτα και απλά την αγνόησε. Στο πλάι της, η Javier έκρυψε το katana, μαζί με δύο άλλα μαχαίρια που είχε κολλήσει μαζί. Επίσης έκρυψε το τηλέφωνο του Lovell. Στη μέση της νύχτας, Η Javier έβγαλε τα όπλα, φώτισε το σώμα του φίλου της με το smartphone της και τον μαχαίρωσε με το σπαθί. Ο Lovell ξύπνησε και άρχισε να αντιστέκεται. Τα δάχτυλά του κόπηκαν σχεδόν, και τα άκρα του είναι χαραγμένα. Δεν θα μπορέσει να περπατήσει για αρκετές εβδομάδες.

Ο δικηγόρος της Javier είπε στο Kotaku ότι η οικογένειά της περιέγραψε το περιστατικό ως "εκτός χαρακτήρα". Η Javier δεν έχει ποινικό μητρώο και η οποία δήλωσε ότι δεν είναι ένοχη για απόπειρα πρώτου βαθμού δολοφονίας, βρίσκεται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης. Η εγγύηση της έχει οριστεί σε 350.000 δολάρια.

Tags: