Bloodborne: Επιστρέψτε και πάλι στην ανατριχιαστική Yharnam

Πάρτε μέρος στο νέο event που διοργανώνει η κοινότητα του παιχνιδιού
06 Μαρτίου 2018 13:21
Bloodborne: Επιστρέψτε και πάλι στην ανατριχιαστική Yharnam

Η κοινότητα των Souls παιχνιδιών μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη, αλλά αποτελεί σίγουρα από τις πιο σκληροπυρηνικές και ταυτόχρονα, ρομαντικές, δείχνοντας καθημερινά την αγάπη της για τα δημιουργήματα της From Software. Όπως σας ενημερώσαμε σε σχετική είδηση, για τον μήνα Μάρτιο, η Sony προσφέρει τα Bloodborne και Rachet & Clank στους PS Plus συνδρομητές εντελώς δωρεάν. Η κοινότητα του Bloodborne αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή την κίνηση της εταιρίας και διοργανώνει ένα ειδικό event για τους Hunters.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο, στις 10 Μαρτίου, προετοιμάστε τος εαυτούς σας για το "Return to Yharnam", το νέο event που διοργανώνει η κοινότητα του παιχνιδιού θέλοντας  να δείξει την σκοτεινή ομορφιά του Bloodborne και στους παλιούς, αλλά και στους νέους παίκτες. Σε αυτό, εσείς, ως Hunter, καλείστε να δημιουργήσετε ένα νέο χαρακτήρα και να τερματίσετε το παιχνίδι παίζοντας co-op και PvP όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες του νέου event εφόσον αποφασίσετε να πάρετε και εσείς μέρος και να ταξιδέψετε για ακόμη μία φορά στα ανατριχιαστικά ψηφιακά σοκάκια του Bloodborne.