Death Stranding: Το cast εμπλουτίζεται με δύο νέες προσθήκες

Θα συμμετέχει ένα ακόμα μεγάλο όνομα της gaming βιομηχανίας
22 Φεβρουαρίου 2018 12:13
Death Stranding: Το cast εμπλουτίζεται με δύο νέες προσθήκες

Ο Hideo Kojima εργάζεται εντατικά πάνω στο άκρως αναμενόμενο Death Stranding του PlayStation 4 και περίπου δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του πιο πρόσφατου trailer στα The Game Awards 2017, επιτέλους μαθαίνουμε κάτι νέο για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Emily O'Brien στο Instagram μαθαίνουμε πως η τρεις φορές υποψήφια για Emmy ηθοποιός θα συμμετέχει στο project. Η Emily είναι γνωστή για την συμμετοχή της στη σειρά The Young and the Restless, γνωστή στην Ελλάδα ως ‘Ατίθασα νιάτα’, ενώ έχει προσφέρει και σε πολλά βιντεοπαιχνίδια στο παρελθόν, όπως τα Middle-Earth: Shadow of Mordor, The Order: 1886, World of Final Fantasy και Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

Από την ίδια δημοσίευση μαθαίνουμε πως και ο εξαιρετικά ταλαντούχος και βετεράνος της βιομηχανίας, Troy Baker, θα προσφέρει και αυτός στο παιχνίδι. Ο Baker έχει συνολικά 20 βραβεία στο ιστορικό του και 42 υποψηφιότητες. Έχει αναλάβει ρόλους ως voice actor και motion capture actor σε ατέλειωτα παιχνίδια. Είναι ο Joel του The Last of Us, ο Booker DeWitt του BioShock Infinite, ο Delsin Rowe του Infamous Second Son, ο The Joker του Batman: Arkham Origins, ενώ έχει συνεργαστεί ξανά με τον Kojima στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain που ενσάρκωνε τον ρόλο του Ocelot.

Μπορείτε να δείτε την εν λόγω δημοσίευση παρακάτω.

Όπως φαίνεται ο Hideo Kojima δεν επαναπαύεται και συνεχίζει αναπόσπαστος της ανάπτυξη του Death Stranding. Όπως είναι ήδη γνωστό, στο παιχνίδι θα συμμετέχουν οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen και Guillermo del Toro.