Το Fable Fortune φεύγει από Early Access και έρχεται εντελώς δωρεάν

Ένα card game βασισμένο στο σύμπαν των ομώνυμων παιχνιδιών
20 Φεβρουαρίου 2018 14:52
Το Fable Fortune φεύγει από Early Access και έρχεται εντελώς δωρεάν

Το Fable Fortune είναι ένα παιχνίδι καρτών βασισμένο στο σύμπαν του διάσημου Fable franchise. Ο τίτλος, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε Early Access στα PC και Xbox One μέσω του Game Preview προγράμματος. Όλο αυτό το διάστημα, η ομάδα ανάπτυξης (Flaming Fowl Studios) και η Mediatonic, δούλευαν καθημερινά έτσι ώστε να παραδώσουν μία όμορφη και ισορροπημένη εμπειρία. Έτσι, μετά από ένα χρόνο, το παιχνίδι είναι έτοιμο να φύγει από την Early Access μορφή του σύμφωνα με την ίδια την εταιρία.

Στις 22 Φεβρουαρίου, ο τίτλος θα φύγει από το Early Access "καβούκι" του και θα διατεθεί εντελώς δωρεάν στις προαναφερθείσες πλατφόρμες. Φυσικά, το νέο περιεχόμενο δεν θα σταματά να έρχεται με την ομάδα να υπόσχεται πως θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Το Fable Fortune βρίσκεται αυτή την στιγμή σε Early Access στην τιμή των $14.99 στα PC και Xbox One, αλλά στις 22 του μηνός όσοι επιθυμείτε να χτίσετε το δικό σας deck καρτών με χαρακτήρες του διάσημου franchise, θα μπορείτε να το κάνετε εντελώς δωρεάν.