Τα Mega Man Legacy Collection 1 και 2 στο Nintendo Switch

Επίσημη ανακοίνωση από την Capcom
19 Φεβρουαρίου 2018 13:52
Τα Mega Man Legacy Collection 1 και 2 στο Nintendo Switch

Πριν μερικούς μήνες, είχε διαρρεύσει πως τα Mega Man παιχνίδια θα βρουν τον δρόμο τους και στο Nintendo Switch. Μία νέα καταχώρηση στο ESRB έρχεται να δώσει ακόμη περισσότερη "αλήθεια" σε αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με το ESRB, τα Mega Man Legacy Collection 1 και 2 θα βρουν τον δρόμο τους στην κονσόλα υβρίδιο της Nintendo και μάλιστα σε ένα μεγάλο πακέτο αγοράς.

Βέβαια, τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από φήμες, τουλάχιστον μέχρι η ίδια η Capcom να προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το Mega Man Legacy Collection κυκλοφορεί στα PS4, Xbox One, PC, Wii U και Nintendo 3DS και περιλαμβάνει τα 6 πρώτα παιχνίδια της διάσημης σειράς. Το Mega Man Collection 2 κυκλοφόρησε πέρυσι για τα PS4, Xbox one και PC και περιλαμβάνει από το έβδομο, μέχρι και το 10 κεφάλαιο στην περιπέτεια του θρυλικού ήρωα της Capcom.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Τελικά, τα παραπάνω αληθεύουν καθώς η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα πως τα Mega Man Collection 1 και 2 θα καταφθάσουν στο Nintendo Switch στις 22 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Ακολουθεί η ανακοίνωση.