Ανακοινώθηκε το The Surge 2

Συνεχίζεται η εμπνευσμένη από τα Souls sci-fi σειρά
07 Φεβρουαρίου 2018 13:34
Ανακοινώθηκε το The Surge 2

Η ομάδα ανάπτυξης Deck 13 Interactive ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με την publishing εταιρία Focus Home Interactive για να συνεχίσει την sci-fi σειρά της που είναι εμπνευσμένη από τα Dark Souls της FromSoftware. Φυσικά, ο καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το The Surge 2.

Για την ώρα το μόνο οπτικοακουστικό υλικό που έχουμε από το sequel είναι το εικαστικό που συνοδεύει την είδηση, ωστόσο η Focus Home Interactive επισήμανε πως το παιχνίδι θα μας μεταφέρει σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον, με βελτιωμένο combat σύστημα.

Ακολουθούν οι επίσημες δηλώσεις, μεταφρασμένες στα ελληνικά:

Το Surge 2 διατηρεί ό,τι λάτρεψαν οι οπαδοί και οι κριτικοί στο αρχικό παιχνίδι -σκληροπυρηνικό combat χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό, δυναμικό σύστημα στόχευσης άκρων και βαθιά εξέλιξη χαρακτήρα- ενώ παράλληλα επεκτείνει πολύ αυτή τη φόρμουλα.

Το Surge 2 λαμβάνει χώρα σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον: μια εκτεταμένη, κατεστραμμένη πόλη με μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο σχεδιασμό επιπέδων που κατέστη δυνατός από την αναβαθμισμένη και βελτιωμένη μηχανή γραφικών της Deck 13. Η μάχη είναι πιο βίαιη και πιο τακτική από ποτέ, με ακόμη περισσότερες επιλογές χάρη σε στο βελτιωμένο σύστημα στόχευσης των άκρων.

Επιπλέον, περισσότερες ικανότητες, όπλα, εμφυτεύματα και αεροσκάφη δίνουν στους παίκτες ένα τεράστιο οπλοστάσιο για να χτίσουν το χαρακτήρα τους, για τις μάχες τους εναντίον μιας νέας σειράς διαφορετικών εχθρών και bosses.

Το The Surge 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019 για τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.