Norman Reedus: “Το Death Stranding είναι χρόνια μπροστά από την εποχή του”

Νέες δηλώσεις για τον άκρως αναμενόμενο τίτλου του PS4
28 Ιανουαρίου 2018 18:13
Norman Reedus: “Το Death Stranding είναι χρόνια μπροστά από την εποχή του”

Ο Norman Reedus συμμετείχε στο πιο πρόσφατο podcast του B&H Photography. Στα πλαίσια αυτού μίλησε για διάφορα θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Death Streanding, το άκρως αναμενόμενο νέο παιχνίδι του Hideo Kojima.

Συγκεκριμένα, ο Reedus επισήμανε σχετικά με το παιχνίδι:

Η ιδέα είναι απίστευτα εντυπωσιακή, γιατί δεν είναι το συνηθισμένο που ξέρετε: “σκότωσέ τους όλους και κερδίζεις το παιχνίδι”, είναι ένα πράγμα που έχει να κάνει με τις συνδέσεις. Είναι το αντίθετο. Και, ξέρετε, είναι τόσο μπροστά από την εποχή του...Υπάρχουν στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτό, και η ιδέα είναι ότι - ξέρετε, έχετε τόσα πολλά παιχνίδια και τόσα πολλά μέρη του σύγχρονου πολιτισμού που σε θέλουν μόνο σε ένα δωμάτιο. Έτσι, χάνετε την φυσική επαφή με τους ανθρώπους. Το Death Stranding έχει να κάνει με αυτό και την αποκατάσταση αυτής της φυσικής επαφής.

Όσον αφορά τον Hideo Kojima, δήλωσε:

Είμαι μαζί με τον Hideo σε ότι και αν θέλει να κάνει επειδή ο τύπος είναι ιδιοφυΐα, είναι σε άλλο επίπεδο.

Η συζήτηση για το Death Stranding ξεκινά στο 41:55 του παρακάτω βίντεο. Ο τίτλος της Kojima Productions, πέρα από το Norman Reedus, εμπλέκει και τους Mads Mikkelsen και Guillermo del Toro. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4.