PUBG: Δείτε που έχουν φτάσει τα νέα cheats

Τα άδικα πλεονεκτήματα που έχουν οι cheaters
23 Ιανουαρίου 2018 11:36
PUBG: Δείτε που έχουν φτάσει τα νέα cheats

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για το γεγονός πως 120 δημιουργοί cheating εργαλείων για το PUBG βρέθηκαν στη φυλακή. Το φαινόμενο του cheating στο παιχνίδι φαίνεται πως βρίσκεται σε έξαρση, με την κοινότητα στο Reddit και στα επίσημα forums να εκφράζει έντονα τα παράπονά της.

Μέχρι τώρα κυκλοφορούσαν συνήθως προγράμματα που προσφέρουν άδικα πλεονεκτήματα, όπως X-Ray όραση που επιτρέπει σε έναν παίκτη να βλέπει τους υπόλοιπους μέσα από τοίχους και auto-targeting αλγόριθμοι, που στοχεύουν με μαθηματική ακρίβεια τους εχθρούς, βοηθώντας τον παίκτη με το ειδικό αυτό λογισμικό. Ωστόσο, τα cheats του PUBG έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο.

Το παρακάτω βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα νέο cheat που επιτρέπει το αστραπιαίο healing και revive. Τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτά τα νέα εργαλεία δηλαδή μπορούν να γεμίσουν την ζωή τους ή να σηκώσουν κάποιο συμπαίκτη τους που έχει χάσει, χωρίς να περιμένουν, όπως όλοι οι υπόλοιποι κανονικοί παίκτες. Με το πάτημα ενός κουμπιού το health του χαρακτήρα γεμίζει κατευθείαν χωρίς να περιμένει στάσιμος, ακόμα και αν βρίσκεται στην μέση κάποια μάχης.

Η ομάδα ανάπτυξης PUBG Corp. δήλωσε πως η αντιμετώπιση του cheating είναι βασική της προτεραιότητα. Ελπίζουμε η κατάσταση να βελτιωθεί σύντομα, καθώς η έξαρση του cheating καταστρέφει την εμπιστοσύνη των παικτών που πλέον αμφισβητούν την κάθε αναμέτρηση και πρέπει να κοιτάζουν τα replays για να δουν αν ήταν δίκαια.

To PlayerUnknown's Battlegrounds είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το Xbox One.