Ο αστέρας του NBA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του PlayStation και την Nike Basketball για να φέρουν στην αγορά τα PG-2 “PlayStation” colorway. Πρόκειται για ένα μπασκετικό παπούτσι με την υπογραφή της Nike και το οποίο έχει σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις gaming κονσόλες της Sony. Τα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως στις 10 Φεβρουάριου. Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική ανάρτηση του Paul George στο PS Blog πατώντας εδώ.
Ακολουθούν μερικές από τις ιδιαιτερότητες των παπουτσιών, φωτογραφικό υλικό υψηλής ευκρίνειας, καθώς και το σχετικό βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.
- Οι γλώσσες του παπουτσιού κοσμούνται από τα λογότυπα PG και PlayStation, τα οποία φωτίζουν σε μπλε παλμό, ακριβώς όπως όταν ενεργοποιείτε την κονσόλα.
- Στην πίσω πτέρνα του αριστερού παπουτσιού υπάρχει ένα μοναδικό barcode που περιέχει έναν κωδικό για το PSN, ο οποίος μπορεί να εξαργυρωθεί στο PlayStation Store για ένα Paul George dynamic theme για το PS4 σας.
- Τα χρώματα του πάνινου μέρους του παπουτσιού αποδίδουν φόρο τιμής στα κουμπιά του DualShock 4.
- Τα εικονικά σύμβολα του PlayStation είναι ανάγλυφα σε λουστρίνι σε κάθε παπούτσι.
- Η εμφάνιση του PG Dynamic Theme αντανακλάται στην πάτο σε κάθε παπούτσι.




Read Next
Tags
Must Read
Η Sony πειραματίζεται με κουμπιά που αντιδρούν σαν μέρος του παιχνιδιού
Νέες προσφορές στο PlayStation με χιλιάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές
Το 007: First Light ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Μαΐου στο PlayStation