Ο 50 Cent έχει ιδέες για νέο παιχνίδι

Σκέφτεται κάποιο concept με υπερδυνάμεις
21 Ιανουαρίου 2018 10:55
Ο 50 Cent έχει ιδέες για νέο παιχνίδι

Πέρα από rapper και ηθοποιός, ο Curtis "50 Cent" Jackson έχει ασχοληθεί και με τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δύο παιχνίδια, τα 50 Cent: Bulletproof και 50 Cent: Blood on the Sand. Μιλώντας στο GameSpot, ο τραγουδιστής επισήμανε πως έχει ιδέες και για ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο θα ήθελε να φτιάξει, αρκεί να είναι “μοναδικό”.

Σίγουρα ενδιαφέρομαι. Μπορεί να κάνω κάτι που θα βασίζεται στο concept που έχω αναπτύξει για το Tomorrow, Today. Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ιδέα και δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να κάνουν πράγματα που δεν θα μπορούσαν αλλιώς να κάνουν.

Απλά πρέπει να βρω τη σωστή ιδέα. Ό, τι αγγίζω, θέλω να είναι μοναδικό. Θέλω να είναι ξεχωριστό. Και να βάζω σκέψη σε αυτό, γιατί αυτά τα πράγματα θα είναι εδώ περισσότερο από εμένα ... όταν έχω ένα άλλο παιχνίδι, θέλω να σιγουρευτώ ότι θα είναι κάτι που θα απολαμβάνουμε για πολύ καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Tomorrow, Today είναι μια επερχόμενη σειρά όπου ένας βετεράνος αποκτά σούπερ δυνάμεις μετά από τα πειράματα ενός τρελού γιατρού στη φυλακή.