Το Prince of Persia θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του;

Ο Mechner προσπαθεί να κάνει το αδύνατο δυνατό
11 Ιανουαρίου 2018 17:18
Το Prince of Persia θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του;

Το Prince of Persia είναι ένα ιστορικό franchise που έκανε το ντεμπούτο του το 1989 και από τότε ειδικά με την The Sands of Time σειρά κατάφερε και δημιούργησε ένα μεγάλο κοινό μέσα από τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά παιχνίδια δράσης. Μετά την live-action ταινία του 2010, το franchise έχει μπει στον "πάγο" και το μέλλον του παραμένει όχι μόνο αβέβαιο αλλά και για πολλούς θεωρείται μέχρι και "νεκρό". Τελικά, μάλλον υπάρχει ελπίδα για μία επιστροφή της σειράς. Αυτό, προέρχεται από τον ίδιο τον δημιουργό του franchise, Jordan Mechner, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως εργάζεται για να "αναστήσει" και πάλι τη σειρά.

Αυτή την εβδομάδα, το μοντέλο και παρουσιάστρια, Chrissy Teigen, δημοσίευσε στον Twitter λογαριασμό της πως απόλαυσε το Prince of Persia και αναρωτήθηκε αν το franchise είναι ζωντανό. Ο Mechner όχι μόνο είδε το post, αλλά απάντησε λέγοντας της πως αυτός και άλλοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν και πάλι πίσω το franchise.

Μόνο και μόνο που μετά από τόσα χρόνια ο δημιουργός δεν έχει χάσει ακόμη τις ελπίδες του για μία συνέχεια, αυτό είναι ελπιδοφόρο. Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα νέο Prince of Persia παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια.