Φήμη: Από λεπτό σε λεπτό νέο Nintendo Direct με Dark Souls Remastered

Ετοιμάζεται για ανακοινώσεις ο ιαπωνικός κολοσσός
11 Ιανουαρίου 2018 12:49
Φήμη: Από λεπτό σε λεπτό νέο Nintendo Direct με Dark Souls Remastered

Το πλέον εδραιωμένο gaming forum ResetEra βρίσκεται σε ρυθμούς παράνοιας τις τελευταίες ώρες μετά την έντονη φημολογία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει τη Nintendo να ανακοινώνει και να πραγματοποιεί ένα Nintendo Direct από λεπτό σε λεπτό. Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων του εξωτερικού GameStop, που χτες το απόγευμα έκανε ένα tweet στο οποίο προετοίμαζε το κοινό για τις ανακοινώσεις ενός Nintendo Direct. Το tweet διαγράφτηκε σχετικά γρήγορα, αλλά το θέμα πήρε διαστάσεις και η ίδια η Nintendo ξεκίνησε τα πειράγματα μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Twitter.

Πλέον διάφοροι insiders της βιομηχανίας και μεταξύ άλλων και το Kotaku UK επισημαίνουν πολύ σύντομα πως ο Ιαπωνικός κολοσσός θα ανακοινώσει ένα ‘Nintendo Direct Mini’  που θα λάβει χώρα λίγη ώρα μετά και θα εστιάσει στο lineup παιχνιδιών του Nintendo Switch για το 2018. Μεταξύ άλλων, οι φήμες κάνουν λόγο για το Dark Souls Remastered, το οποίο θα καταφθάσει στην υβριδική κονσόλα, καθώς και στα PS4, Xbox One and PC.

Μια ξεχωριστή ομάδα έχει αναλάβει την έκδοση του Switch. Οι εκδόσεις για τις υπόλοιπες πλατφόρμες θα έχουν βελτιωμένο σύστημα φωτισμού και SFX βασισμένο στο Dark Souls 3 και upscaled textures. Οι φήμες θέλουν την Bandai Namco να φέρνει όλη την Dark Souls τριλογία στο Switch μελλοντικά, αλλά η αρχή θα γίνει με το remaster του πρώτου παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.