“Θέλουμε το PUBG να κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες”

Στον ορίζοντα η έκδοση του PS4
02 Ιανουαρίου 2018 14:27
“Θέλουμε το PUBG να κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες”

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα multiplayer gaming φαινόμενα των τελευταίων χρόνων. Για την ώρα ο τίτλος έχει κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία, ενώ πλέον είναι διαθέσιμος σε early access μορφή και στο Xbox One. Στην κονσόλα της Microsoft ο τίτλος πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε 48 ώρες και σε συνδυασμό με την έκδοση των υπολογιστών οι πωλήσεις του παιχνιδιού ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται όμως, πότε το παιχνίδι θα φτάσει και στο PlayStation 4. Μιλώντας στο InvenGlobal, ο CEO της PUBG Corp, Chang Han Kim, επισήμανε πως ο τίτλος θα παραμείνει αποκλειστικός στο Xbox “για κάποιο καιρό”.

Ωστόσο, τόνισε:

Αν έχουμε την ευκαιρία, ο τελικός στόχος θα ήταν να κυκλοφορήσει ο τίτλος σε όλες τις πλατφόρμες.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

Το Early Access στο Steam και το Game Preview στο Xbox One είναι σαν προ-κυκλοφορία, επομένως δεν έχουμε κάποιο περιορισμό για την ποιότητα. Ωστόσο, το PlayStation είναι πολύ αυστηρό για αυτό. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου ένα παιχνίδι χρειάστηκε έξι μήνες για να κυκλοφορήσει ακόμα και όταν είχε ήδη ολοκληρωθεί. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της εκμάθησης του περιβάλλοντος ανάπτυξης των κονσολών και των γούστων των console gamers. Πρέπει να σκεφτούμε τις άλλες πλατφόρμες μετά την αξιολόγηση και την ολοκλήρωση της έκδοσης του Xbox One.

Στη συνέχεια ανέφερε και μερικές φιλοδοξίες της ομάδας που θέλει να κάνει το PUBG κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.

Θα ήθελα το PUBG να γίνει ένα παγκόσμιο franchise με βάση το παιχνίδι. Θέλουμε να λάβουμε μέρος σε διάφορες βιομηχανίες όπως τα Esports, οι ταινίες, το δράμα, τα cartoons, το animation και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, λάβαμε μερικές κλήσεις αγάπης από διάφορους developers του Χόλιγουντ και του Netflix.

Το όνειρό μας είναι να οικοδομήσουμε μια νέα κουλτούρα βασισμένη στο παιχνίδι με διάφορους τρόπους όπως αυτός.